- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Köszi.
Közben meglett a gép, csak elbeszéltünk egymás mellett az eladó sráccal, de végülis mind1, elhoztam tőle, majd meg is hirdettem mert N-eset szeretnék mindenképpen.
Szal', végül HA lett ebből is. A procit valahogy lehet kicsit gyorsítani? Sima Win 7 van rajta. Nem panaszkodom, mert elég frankó így is, inkább érdeklődés jelleggel kérdezném.
Köszi. -
runner 125
nagyúr
Nekem még nem volt velük garanciális problémám. Kétszer voltam náluk Újpesten, egyszer azért mert elvileg beszart az 1005-ös tápkábele. Vicc nélkül, hiába volt bedugva a konnektorba, "nem kapott" áramot, kb 3 házban próbáltam ki, egyszerűen nem világított a led.
Elvittem, azt mondja az elég bögyös hölgyike, h nem én vagyok az első, de figyeljem meg, h náluk jó lesz. Vazeg, ott előttem dugta be, és tényleg jó lett - azóta az ok. Illetve egy billentyűzetet rendeltem tőlük, azzal is rendben volt minden.1201N-ről;
Üzemidőben mit produkál? Ezért is félek eladni a kis 1005-ösöm, az üzemidő nálam nagyon nagy +.
-
runner 125
nagyúr
Még egy kérdés; gyárilag jár hozzá valamiféle tok/táska?
-
runner 125
nagyúr
Nem tudja valaki véletlenül, h ezekre világgari van? Adott egy ilyen gép, de Osztrákiában lett vásárolva.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest