Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Pedig teljesen igaza van. Ha a normal gombok koze van rejtve a power gomb, akkor konnyu tevedesbol megnyomni. Hiaba tudod atallitani, hogy ne rogton kuldje sleepbe/hibernalasba/kapcsolja ki a gepet, akkor meg azzal fogsz szenvendi, hogy ha szandekosan nyomod meg, akkor meg extra vacakolasra van szukseg. Persze, ha eletedben nem nyomtal felre meg egy gombot se, akkor meg lehet erteni az ertetlenkedesed, de a hetkoznapi gyakorlat az, hogy neha felrenyom az ember.
Ezen mar olyan aprosaggal is lehetett volna segiteni, mint pl. ha sullyesztik a gombot. Idiota egy dizajn igy, ha alam adnanak egy ilyen gepet en azzal kezdenem, hogy lepattintom a keycap-ot. -
sb
veterán
Még egyszer:
1. BIOS-banis általában állítható. Ha nem akkor a kedvenc gyártód a hülye... ugyanúgy, ahogy a gomb elhelyezéssel...
2. Ki lehet kapcsolni, hogy NE csináljon semmit. Sleepre vagy hibernálásra értelemszerűen akkor érdemes állítani ha ezt szeretnéd.
De te nyugodtan gyárts magadnak problémát egy nem létezőből.

Gondolom egyéb ergonómiai szempontok szóba se jöhetnek csak az amit te gondolsz. PL. amit leírtál az alapján én a noti hátlapjára tenném... vagy az aljára. Így garantált, hogy nem nyomom meg véletlenül. Mert ha kb. hozzáérésre kikapcsol (és nem x mp nyomva tartás után) akkor nekem MINDENHOL útban lenne speciel a noti felső részén.Ez nem az a kategória mikor bevágnak egy felezett Entert vagy elteszik az Ins/Del gombot 20cm-el odébb, esetleg FN kombinációra... Ott jogos lenne a felháborodás mert egyrészt semmi értelme a megszokott, standardtól eltérni; másrészt nem is tudod megoldani a hozzászokást sem még ha annyira szuper lenne mivel máshol nem ugyanezzel találkozol.
Arra én is háborognék. Jogosan. -
GreatL
őstag
Távmunkás időben a cég vehet notebookot ajándékba.
-
hallador
addikt
A Windowsra bízni bármit is számomra eléggé bátor dolog, ugyan mindig az utolsó Windows a "legjobb", de én ilyen dolgot nem bíznék a Windowsra, de semmilyen operációs rendszerre. Főleg mert szerencsére leszoktam a Windowsról. Ha elalszik mondjuk VPN-t használva azzal miben vagyok kisegítve?
A válasz inkább abban keresném hogy felmérték mennyit használják ezt a gombot a Facebook huszárok aztán ide tették.
Egy ITs viszont szokta használni. A HP nak annyi esze volt hogy nem a del helyére hanem mellé tette de az sincs jó helyen.
Nekem nem jön be ez a billentyűzet kiosztás. -
sb
veterán
A power gombbal az a gond, hogy véletlenül kikapcsolod?
Mert ez kb. 15 éve állítható Windowsban (ill. bios-ban is), hogy mit csináljon. Semmit, vagy hosszan nyomva történjen bármi (és akkor is lehet pl. sleep kikapcsolás helyett)Ha ennyi a gond akkor ebből szerintem kár problémát gyártani.
-
Dr. Akula
félisten
-
hallador
addikt
Ez a ZenBook S UX393 beteg cucc. De az a Power gomb. Minőségben elég penge.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Futás, futópályák
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Canon MILC: EOS R és M topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest