Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Nagy kár.. lenne rá igény, még ha nem is nemzetközi a siker is. Egy biztosan. Az más kérdés, hogy az akinek nem tetszik az miért van proHARDVER nevű oldal fórumjain.. Vagy ha már itt van és nem tetszik neki akkor miért olvassa el. (Mondjuk biztosra veszem, hogy nem olvassa el, csak látja a címet és írja az okosságot.) Na mindegy én továbbra is támogatnám az ötletet, hogy meg legyen osztva a munkásságotok.
#63 Reggie0 gondold át kicsit a hasonlatodat. Ki a nagyobb? A processzorgyártó cégek, vagy az a célközönség aki a te programjaidat használja. Az egyszálúságnak rég befellegzett. Ettől függetlenül ha neked az kell, akkor vegyél speciális hardvert. De azt groteszknek tartom, hogy a szarul megírt hangyányi célközönséggel bíró program mondja meg, hogy egy teljesen más célra kitalált APU milyen értékekkel bír, jó-e.
A nagy számítási teljesítményt igénylő feladatokat már rég opencl, cuda és társai segítségével szuperszámítógépekkel (gyorsítókárnyák, intel xeon phi, tesla, firepro vagy akár bármilyen opencl -es bika radeon) látják el. Arról senki nem tehet, hogy te ezt 40 ezerből akarod megúszni egy APU -val, nem milliókból. Ja és arról sem, hogy a fejlesztők nem veszik figyelembe az igényeket. (Ami számomra érthetetlen, hisz mennyit kaszálhatnának egy frissítéssel is...)
A licensz-vétel indoklásodat nem értem, de biztos vagyok benne, hogy mindent meg lehetne oldani, veszteség nem lenne rajta, sőt, plussz bevétel a frissítés miatt, mint írtam.#65 JanR ajjajj
minden magyar mindenben szakértő ezért megállapítják azt is, hogy a saját sikereink is szarok
#67 morgyi amennyire én tudom az eddigi cikkek alapján nem lesz olyan egyelőre
Új hozzászólás Aktív témák
ph The Stilt tovább nyüstöli az AMD A10-6800K-t.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest