Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
A Butterfly-hoz szerintem elég korlátozott számban van shield mert elsősorban jóval egyszerűbb dolgokhoz van kitalálva. Tesco-ban veszel pár ezer forintért mp3 lejátszót és szerintem tuti be tudod varrni a kabátba valami ügyes módon ha ez minden álmod. Az USB aljzatot pedig egy egyszerű USB hosszabbítóval meg lehet csinálni, max. micro vagy mini USB adapter kell még pluszban.

-
DarkByte
addikt
Maga a lap nem elég erős hogy dekódolni tudja de shield van hozzá: [link]
Viszont ez annyiba kerül mint maga a lap, és ennyi funkcionalitással már amúgy is kapsz boltban lejátszót szóval én ezzel nem nagyon kínlódnék.
Az Arduino Due ami már ARM Cortex M3 procival bír (nemrég lett elérhető) már valószínűleg önmaga is tud mp3-mat dekódolni de az durván 2x-ese árban a sima Uno-nak szóval azzal sem jösz ki jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.06
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő