- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
arden
csendes tag
Szia!
Az alap elgondolásom az (de erről lehet a következő posztban írok), hogy valóban a ház relatív tágas, de ami fontosabb: jól szellőző legyen. Ehhez a legfontosabbnak azt gondolom, hogy alul és felül tudjon áramolni a levegő, azaz a meleg levegő szépen fenn ki tudjon menni.
"Tartaléknak" persze lesz a házban néhány halk venti, ha esetleg nagyon izzasztanám a gépet vagy később beletennék mondjuk a Kaverin kívül plusz videókártyát - bár ennek jelenleg nem látom esedékességét.Őszintén szólva az inkább elvi kérdés, mert múltkor megláttam egy izom i7-es ilyen gépet, és megdöbbentő élmény hogy bekapcsolod, és nem hallani SEMMIT. Szeretem az ilyen audiofil dolgokat is, és rájöttem, hogy a folyamatosan zúgó gép mind általánosságban zajszennyezés, mind pedig a halk zenehallgatásnál tulajdonképpen egy minőség rontó tényező.
Előző gépem több mint 5 évig volt meg, most is csak azért cserélem, hogy öcsémnek legyen egy jobb, ezt is 5+ évre tervezem. Különben nem is cserélném: Phenom II X3@4 mag, teljesen jó, csak egy SSD kéne bele.
Ha már nekiállok, akkor meg legyen valami érdekes
Persze tápok is vannak hybridek, amelyek általában csak nagy meleg esetén kapcsolnak be, ugyanígy cpu hűtő stb. - egy picit olcsóbbak is, de hasonló minőségben nem nagy a differencia sajnos. Hajt a fanatizmus és a kíváncsiság is
, de őszintén én sem dobnék ki ennyi pénzt. Jó lenne, ha tényleg nem kellene pl. karbantatani, port törölgetni stb. )
A tapasztalatokat megosztom majd, ha úgy alakul szívesen építenék ilyen gépeket másnak is majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Előző bejegyzésemben áttekintettem egy erős, akár 95W TDP-s központi egység hűtésére kínálkozó passzív lehetőségeket,...
- Gitáros topic
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- One UI zápor esett a hétvégén
- További aktív témák...
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest