Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8351) telefon6310


telefon6310
tag

Kedves fórumtársak!
Hosszas gondolkodás után (immár második próbálkozásra) rávettem magam a cserére. Bár az XS-t imádtam és a mai napig egy nagyon jó telefonnak tartom, az élethelyzeteim nagy részében ki is szolgált tökéletesen, de az a kevés alkalom, amikor nem, az már nagyon idegesítő volt. Legfőképpen az akkumulátor volt szűk keresztmetszet és a kamera is csak ideális fények között működött tökéletesen.
Megelégeltem. Sokáig 11 Pro-t kerestem, de mivel rég óta nem gyártják, csak néhány himi-humi boltban lehet kapni, az meg nekem nem kell. Ja és ott is irreálisan magas áron.
Valamelyik ujjamba bele kellett harapnom, ezért az XS kiváló, tökéletesen kézbe illő méretét adtam fel, gyakorlatilag minden másért. 13 Pro. Egy totál más világ, tudásban. Tudom, nem ebbe a fórumba tartozik, de mivel az XS nekem két évig megvolt, talán nem lesz off topic...
Üzemidő, kamera, 120Hz, stb. Közel egy hetes használat után kijelenthetem, hogy mindent megkaptam, amire szükségem volt. Csak a méretet kellett érte beáldoznom. Egyelőre egy Pitaka Air case tokkal használom, ami kb. olyan vékony, mint egy papírlap, szóval nem sokat tesz hozzá a telefon alapba is bumfordi méretéhez. Szokni kell, de egyáltalán nem a világvége.
Az XS továbbra is egy jó telefon, a mérete, ergonómiája tökéletes, talán a legszebb iPhone, az új tulajdonosa még évekig használhatja örömmel, ha nincsenek extra igényei.
Ezúttal is köszönöm a fórum tagok eddigi hasznos tanácsait, segítséget!
(Utólagos tanulság: ha anno nem vagyok sz@rrágó és az XS helyett 11 Pro-t veszek, -amire lett is volna pénzem- akkor a mai napig azt használnám, nem is gondolkoznék cserén.)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.