- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barmar
aktív tag
válasz
barmar #11499 üzenetére
Megvan a megoldás. A telon az ertesitesekben ki volt kapcsolva a hang értesítés. Ha azt bekapcsolom akkor minden jól működik. Hozzáteszem h a fejlesztők ezt nem igazán gondoltak végig. Oké h a nagy többség ezt nem módosítja de aki kikapcsolja a hang értesítést a telefonon annak nem rezeg az óra
logikus
-
oszy
veterán
iOS 13.1.2
-
barmar
aktív tag
-
barmar
aktív tag
Kicsit ott de hátha tudja valaki. Be lehet állítani Apple watchon azt, hogy értesítéskor rezegjen pl a Viber vagy a messenger de a telefonon viszont nem? Csak olyan opciót látok hogy a telefonos beállítások tukrozese. Ami tök hülyeség hogy mindkét helyen rezeg.
köszi -
Fryskitt
addikt
Érdemes volna az Apple európai központjának írni, amit a magyarok csinálnak, az nem fér össze a prémiumsággal, amit a telefonnak kellene jelentenie. Ideje lenne megvonni tőlük a Premium Reseller minősítést addig, amíg ilyen csirkefogó módon intézik a szerviz ügyeket. Eladni a hülye is tud, kis túlzással a sarki boltban is lehetne telefont árulni. A lényeg a szolgáltatás lenne, az meg épp akkora szar, mint amennyire a nagyjából minden az, amihez egy magyar mester hozzányúl.
-
oszy
veterán
Már kérdeztem az iOS alkalmazások topicban, de:0
Beállítottam, hogy a duckduckgo legyen a kereső a Google helyett! Viszont hiába állítom Magyarországra, folyamatosan csak a külföldi oldalakat dobálja. Ez még ennyire nem működik, vagy valami beállítási probléma.
-
jófejsrác
senior tag
13.1.1 tölthető
-
Fryskitt
addikt
Nem tűnik életszerűnek így törni egy telefont, viszont a jóáras használtakra lehet, hogy oda kell figyelni.
-
-
-Ben-
veterán
válasz
#31816946 #11478 üzenetére
Mivel még nincs 2 éves a telefonod, ezért a szavatosságra hivatkozz, ami Magyarországon 2 év, amennyiben hivatalos forgalmazótól veszed a készüléket. Előfordulhat, hogy az iStyle nem akarja javítani/cserélni, mivel nem náluk vetted, ebben az esetben legalább egy szakvéleményt próbálj meg "kisírni", amivel mehetsz a Telenorhoz.
Majd jelezz, hogy mire jutottál! -
csab2
veterán
Rohadt látványos lett az animáció ímélek kitörlésénél.
-
FIREBLADE78
addikt
Tegnap felraktam 13.1-et. Hívtak és akadozott a másik fél hangja. Aztán másik telefonról hívtak,ott is akadozott. Nyomtam resetet. Elvileg most nincs akadozás.
-
wolruf
őstag
No és megjelent a 13.1-es ájóesz. Sok-sok hibajavítással. Teszem fel, hátha rosszabb lesz
-
Fryskitt
addikt
Bizonyos oldalakon (pl AliExpress), nem működik a copy/paste. Tapasztalt valaki ilyet? IOs 13 telepítése óta.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy másfél éves iPhone X készülékem. Mostanában este is úgy, hogy nem használom reggelre 30%-ot merül. Az alkalmazásokat be szoktam zárni. Szerintetek mi okozhatja ezt a nagy mértékű merülést. Használat közben melegszik is a telefon. (iOS 12.4.1-es rendszer van fent a telefonon)
Újraindítás megvolt, az akkumulátor használatnál sem látok semmi különöset. -
75romi
csendes tag
Sziasztok! Tudom sokszor volt már téma, de szeretném megkérdezni, hogy akkumulátor cserére hová érdemes vinni egy szolgaltatónál vásárolt X-et?
Segítségeteket előre is köszönöm.🙏 -
SÖ
addikt
válasz
FIREBLADE78 #11451 üzenetére
Ez a javítás bakker. 😊
-
Joker_5x
tag
Nekem frissítés óta a wifi is meg táltosodott
Nem tudom, hogy csak be beszélem magamnak, de most már ott is van, ahol nem volt pl.: a munkahelyemen egyszer látott valami egyszer nem. Most pedig 2esen fityeg a csuszka folyamat -
FIREBLADE78
addikt
Még várok a frissítéssel. Majd,ha kijön a javítás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest