- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drp81
aktív tag
Engem meg érdekel az ios, mert ez miatt veszem meg 2-3 évente az újat. Nekem fontos az oprendszer. Más eddig nem jött be (a OnePlus család mondjuk tetszik). Plusz, az aksi itt is bírja 2-2,5 napig, a fényképek minősége nekem teljesen megfelel, több is annál, portrémód szerintem marha jó, elég gyors a vas is benne, a hangzás nem érdekel, mert jblgo-val hallgatok zenét bt-n stb. Nem tudom miért körülményes a töltés, nem tudom mit értesz ez alatt. Én bedugom a falba azt’ kész..
Kocsiban meg ott a szivargyújtós töltő, ha gáz van.
-
DJosef
őstag
Pedig van egy nem elhanyagolhato reteg akik csak az iOS miatt tartanak ki az Apple termekei mellett. Mondjuk ha a telefon mellett van egy iPad-ed vagy egy macbook, imac stb geped akkor a Handoff az nem olyan rossz dolog.
Szemely szerint nekem pl tetszik a Galaxy S8 csak az opprendszer az ami nem az en vilagom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem nyílnak a Foldok?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG! Dell Alienware OLED
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest