Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22019) Remus389 válasza #40993792 (#22018) üzenetére


Remus389
veterán

Árnyoldala ennek, hogy a hangszóró nem szól többé, sem videónál sem hívásnál, zenét persze lehet hallgatni fülhallgatóval, de a hangszóró nem szól többé, persze vissza lehetne csinálni. Hiszen azt az elektromos jelet amit eddig a hangszóró kapott, azt kapja most a logó, tehát zenénél vibrál. Ha leveszed a hangerőt a logó is elsötétül, hang persze nincs ugye. Raraktam ezt: [link] így a logó egyenletesen világít, kikapcsolt kijelző mellett is, VLC, van ilyenből másfél órás is, és akkor sokáig világít :)

Hát nem is tudom, úgyis a zsebembe szokott lenni és rezeg amit megérzek és úgyis fülhallgatóval hallgatok rajta zenét, ez van, a hangszóró nincs többé.

Ráadásul elég karcosan érkezett a logó, szerencsére 5 perc alatt autópolírral megoldottam

Van a másik féle ami akkor világít, ha a képernyő is világít: [link] nem tudom melyik a jobb, ettől viszont lemerül az akksi. Telefonálásnál viszont ez sem világít hiszen akkor a képernyő is kikapcsol, tehát annyira azért nem menő. Az én verziómnál azt nem tudom hogy futhat a VLC telefonálás közben, mert akkor világító logóval telefonálhatnék :)

Mindegy, nekem nem gond annyira hogy nem csörög, én olyan vagyok, akkor majd rezeg :D

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.