- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
freeknight
őstag
Na igen, most, hogy nőtt a kijelző én is szívesen visszatérnék, ha max egy +10% felárral lehetne hozzájutni az androidos flagshipekhez képest. Értem én, hogy jó, de annyival nem, mint amennyivel többe kerül (ráadásul a 16 gigás nekem biztos kevés lenne, és a pofátlanság netovábbja, hogy csak a 64 gigás a köv lépcső. Imádom ezt a "fizess paraszt" hozzáállást
).
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz
Hunt3r22 #157 üzenetére
De az a hanyatló nyugat, ott nem tudnák megfizetni érte azt az árat, amit mi
crey: na ezt benéztem, azt hittem, már itthon is hivatalosan forgalmazzák. Ettől függetlenül a többi flagship 199ezer ft-al nyit szolgáltatónál (az LG még olcsóbban), a 16 gigás Iphone 6 ára még nem ismert, de az eddigi tendenciából ítélve a kicsivel negyedmillió feletti kezdőár borítékolható.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
"Egy Lumia 1520, Note 3 milyen áron nyitott? Ja hogy az is 200 felett" - Igen, de ez 300 felett nyitott, és a hivatalos ár se lesz sokkal kevesebb.
Azért egy kutyakönzöséges, tucatgyártású telefont meg ne hasonlítgassunk már egy Astonhoz
. Megértem, hogy a legtöbb Iphone user imádja a telefonját, de azért tudásban a Note 3 -> Ford Iphone 6 -> Aston hasonlat egy "kicsikét" túlzó
.
-
freeknight
őstag
Az, hogy az Iphone itthon úgy tartja az árát, mint az arany, érdekes, de ebből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Ahogy abból sem, hogy bizonyos orosz oligarchák a jelenlegi ár 10-szeresét is képesek kiadni a 6-osért. Egyébként az emberek nagy része nem tekint befektetésként egy technikai eszközre, amit már a vásárlás pillanatában is minimum 27%-al olcsóbban tudsz csak eladni
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
4S-em volt anno. Azóta egyre kevésbé innovatív, egyre csúnyább, most már semmi must have érzésem nincs. Ráadásul itthon még mindig aranyárban megy.
Szerintem egyébként túl nagy váltás volt ez a 4,7 - 5,5 coll. Én mondjuk kifejezetten az egérmozi kijelző miatt váltottam Iphone-ról, de a legtöbb vásárlójuknak jó volt a 4 coll. Szerény véleményem szerint jobban jártak volna, ha ez marad 4, és a plusz meg nő 4,7-re, vagy esetleg 5-re. Sokan lesznek azok, akik, ha kiöregedett alóluk az 5S, a kompaktabb androidos gépek felé fognak kacsingatni (már azokból is van hardveresen vállalható, lásd a Sony Compactokat). De persze addig sok víz lefolyik még a Dunán, lehet, hogy addig a cupertoniak is feltámasztják ezt a kategóriát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...