Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz nylontacsko #8504 üzenetére
Csereltesd ki - aztan dolj hatra!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Zozzer888
addikt
válasz nylontacsko #8507 üzenetére
Nem fog zörögni az új
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
xors
senior tag
válasz nylontacsko #8507 üzenetére
Zörög?? ilyenről még nemhallottam de elvileg nemkéne neki hiszen az enyém sem zörög és másoktól sem nagyon jött róla infó, szóval cseréltesd csak ki nyugodtan
-
vadászcsiga
félisten
válasz nylontacsko #8512 üzenetére
Az én 4S-em is zörög, ez teljesen természetes. Sőt nem fogod elhinni de a 3GS is zörög, komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
válasz nylontacsko #8512 üzenetére
Szerintem akkoris érdemes cserélni, ha tisztán hallható a zörej akkor cserélniük kell, persze T-nél elképzelhető a kötözködés, meghogy megy bevizsgáltatásra, hogy nem a te hibádból zörög e (hogy ezt hogy derítik ki jó kérdés). De lehet mázlid, és akkor aztmondja hogy oké és a kezedbenyom egy új iphonet (ami elvileg refub példány, vagyis felujított, de ettől nem kell félni, mert még szigorúbb ellenőrzésen megy át, mint a zsírúj, és ugyanúgy eredeti alkatrészekből van
@vadászcsigamost elkezdtem rázni mint állat nekem max a bekapcsológombnak van egy kis hangja ahogy mozog[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz nylontacsko #8514 üzenetére
Engem abszolút nem érdekel
xors
Nem rázni kell hanem kopogtatni a kamera körül. Jobb kézzel megfogod alul a két élét, es óvatosan neki koccantod a másik kezednek olyan tájon ahol bőr van nehogy a körmöd hangját halld[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz nylontacsko #8519 üzenetére
Igen úgy is. Nem kell vele törődni, nekem lassan 2 éves lesz de és semmi baja, már meg sem hallom a zorgést
[ Szerkesztve ]
-
nylontacsko
senior tag
válasz nylontacsko #8510 üzenetére
Na akkor mégsem cserélem!
Köszönöm mindenkinek"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
GGMPC
őstag
válasz nylontacsko #8571 üzenetére
Nem kell - nekem is gmai cimmel van megalkotva az iCloud, de utana beaktivaltam egy me.com mail cimet amit csak hasznalok, de nem reggeltem be sehova, mert igy nem omlik ram a sok szar!
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
GGMPC
őstag
válasz nylontacsko #8573 üzenetére
Sok dolgot kell meg megtanulnod - ifju Padavan!
-
nord_
veterán
válasz nylontacsko #8571 üzenetére
Arra jó, hogy a naptári bejegyzések, kontaktok, emlékeztetők, jegyzetek, emailek azonnal szinkronizálódnak. Nem csak a szerverrel, hanem ha más Apple eszközöket használsz, akkor azzal is. Beírsz egy új névjegyet a telefonba, néhány másodperc és már megvan a biztonsági mentés is.
Ha valami gond van a telefonnal és visszaállítást kell nyomni, új telefonként beállítani, akkor is hiánytalanul visszakerül minden. Vagy ha iPhone-t cserélsz, akkor szintén egy gombnyomás és minden pont ugyanúgy kerül fel az új készülékre, mint ahogy az a régin volt. -
nord_
veterán
válasz nylontacsko #8576 üzenetére
Passz, a hotmailt nem ismerem... Próbáld ki.
-
GGMPC
őstag
válasz nylontacsko #8579 üzenetére
Toljad mar azzal - ne tokoljel!
-
tylerddd
veterán
válasz nylontacsko #8579 üzenetére
Nem kötelező az icloudos mail, de érdemes. Az egyik legjobb, legdizájnosabb webes felülete van, ha éppen ott is használná az ember. Az ID-hez pedig egyébként is csak más emailt lehet megadni, Apple mailt nem.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz nylontacsko #8584 üzenetére
A Skydrive egy felhő alapú szolgáltatás, az Outlook meg a mail szolgáltatás. Az egy dolog, h egy helyről éred el őket. Viszont egy iPhone-on többet ki tudsz hozni az iCloud-ból, mint azzal, ha beállítod a Hotmail/Outlook fiókodat, amik viszont feltételezem kerekebb szolgáltatást adnak egy WP készüléken. Az Outlook "csak" e-mailt, kontaktokat, naptárakat és emlékeztetőket szinkronizál, de az iCloud ennél sokkal több mindent. Az viszont érdekes, h nálam a Facebook születésnapokat a Hotmail fiókból húzza be rendesen, mert az szinkronizálva van a FB fiókommal.
Ami még szerintem az iCloud mail szolgáltatása mellett szól, h sokkal jobban áttekinthetőbb, mint a Gmail vagy Outlook webes felülete. Én ajánlottam már olyan ismerősömnek is (aki valami jó szolgáltatót keresett) az iCloud-ot, akinek nincs almás készüléke. Egyszerű, de jól átlátható és kezelhető felület és megbízható is egyben. Igaz kicsit macerásabb a regisztráció, de a végeredmény miatt megéri.
-
GGMPC
őstag
válasz nylontacsko #8618 üzenetére
Az automatikus, de azert csekkold le - beallitasok, iCloud, Fotok - Be.
-
GGMPC
őstag
válasz nylontacsko #8627 üzenetére
Lehet, hogy nem abban a pillanatban, de hidd el ott lesz!
Mobilnet bekapcsolva? Esetleg wi-fi-n rajta vagy?
En amit fotozok a telefonnal az ott van a Fotostream mappaban pl. az ipad mini-n! Na az az iCloud mappa!
Mondjuk ha most kapcsoltad be, akkor lehet erdemes egy ki-bekapcs!?.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz nylontacsko #8641 üzenetére
Ezek hol vannak a beállításokban? (magyarul) kikapcsolt 'transparency' és 'parallax'
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
Macccy
senior tag
válasz nylontacsko #8646 üzenetére
Huuu na várj, keveritek. Vagy csak nem értem amit írtál. Nem a 7.0.2 kapcsolta ki hanem kézzel kapcsolod ki. Valami mégis javított az akksin és a sebesség pedig TUTI az iOS 6 szintjére javult vissza. Nagyon jó. Cserébe kibírható, hogy a Safari / ControlCenter / Notifications nem átlátszó üveges és nem mocorog semelyik ikon és tab a telefon mozgatására. (a mozgás amúgy is csekély volt ... aki tényleg tengeri beteg lett tőle ahogy a hírek írták az nemnormális)
Jah ... most látom te is írtad hol kell kézzel kapcsolni, akkor csak félreérthetően írtál utoljára.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz nylontacsko #8884 üzenetére
Azért nem érted, mert a 6 ismeretlen számodra.
Még iOS5-el kezdtem i4-en, teljesen jó/gyors volt. Kijött a 6, érezhetően lelassította már az i4-et. Emiatt cseréltem le 4s-re. A 4s-en teljesen jó a 6, viszont a 7-hez már kevés. Így megint cserélhetném le egy újabbra, ha nem akarok egy "akadozó" telefont.
Na köszönöm szépen én ezt meguntam, hogy Apple-nél a legújabb hardverű telefont is 2 év után hazavágják a szoftverrel. Ráadásként ez a csillivilli színezetű dolog se fogott meg... -
GGMPC
őstag
válasz nylontacsko #8925 üzenetére
Azért arra a szintre nem megyünk le!
-
nord_
veterán
válasz nylontacsko #8931 üzenetére
Dropboxba is. Telepítsd az alkalmazást a telefonra és a beállításoknál lehet megadni a feltöltést. Vagy ha pc-n is telepíted a dropboxot, akkor oda is automatice feltölti a képeket.
-
erdoke
titán
válasz nylontacsko #8935 üzenetére
iOS 7 alatt majd akkor, ha erre felkészítették a SkyDrive klienst is.
A legjobb aláírás a héten
-
vadászcsiga
félisten
válasz nylontacsko #8959 üzenetére
Csináld iTunesal, ott mutatja
-
vadászcsiga
félisten
válasz nylontacsko #8961 üzenetére
Telefon rádug, update gomb megnyom. Nekem most kúszik fel.
Sok vesztenivalóm nincs, 702-nél csak jobb lehet[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz nylontacsko #8963 üzenetére
Frissitesek ellenőrzése (baloldali gomb)Akkor passzNekem fent van. Ezzel az animáció kikapcsolódása lépéssel kezd szánalmassá válni a telefonunk
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz nylontacsko #8967 üzenetére
Húzd ki dugd be újra, inditsd újra a telefont meg az itunest is. Ha nem megy marad a restore majd backup visszaállítása
-
vadászcsiga
félisten
válasz nylontacsko #8970 üzenetére
Ha van iCloud backup akkor igen, es vissza állít mindent az utolsó szogig. Biztonság kedeert azért egy iTunes backupot is csinálj.
Amúgy miért nem nyomsz inkább egy frissitesre ami az előbb szürke volt? Akkor tutira mindened megmarad. Vagy ez az? Magyarul nemigen használom a programot[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
válasz nylontacsko #8974 üzenetére
Nekem is volt ilyen pont mikor frissíteni akartam, de nem kell mindent törölni egy hibás fájl miatt van az egész itt van rá megeldás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Macccy
senior tag
válasz nylontacsko #8976 üzenetére
Túlságosan hamar próbáltatok frissíteni, nem kell úgy kapkodni, ez nem lóverseny, nem "ameddig a készlet tart"! OFF Xboxon is így szokott remegni a játékos, hogy ő még nem kapott OS frissítést, pedig van aki már egy egész órája frissített .... váárj
-
Avicularia
veterán
válasz nylontacsko #9009 üzenetére
Azt elfelejtettem hozzátenni,hogy nem Magyarország. Egyik ismerősöm 200 koronáért (kb. 7K) vett ugyanilyet, és teljesen jó volt a kijelzőt leszámítva. Sok ember inkább vesz másikat itt magának, nem foglalkozik ilyesmivel. A technikai része érdekel, hogy az ebay-en kapható szettel meg tudom-e csinálni a cserét.
-
bundis271
csendes tag
válasz nylontacsko #9608 üzenetére
Köszönöm, de nem találtam olyat hogy kisegítő lehetőség
Sony Xperia Z1 - Nokia Lumia 635 - iPhone 5S 32GB
-
bundis271
csendes tag
válasz nylontacsko #9610 üzenetére
Nagyon köszönöm
Sony Xperia Z1 - Nokia Lumia 635 - iPhone 5S 32GB
-
tylerddd
veterán
válasz nylontacsko #9653 üzenetére
Ilyen anti fingerprinteset sem érdemes. Tényleg nem gyűjti az ujjlenyomatot, de alapból ilyen szemcsés és főleg fehér háttérnél iszonyat zavaró, azt én is leszedtem. Viszont a hátulján sokkal jobb volt, mint egy sima fényes. Olyat érdemes rátenni az elejére, ami sima fényes vagy matt felületű, a hátuljára mindegy. Nekem most elöl fényes, hátul matt van
-
D4ni
őstag
válasz nylontacsko #9655 üzenetére
Nálam a matt egyszerűen lehetetlenné tette a napfényben való olvashatóságot. Rögtön le is cseréltem víztisztára.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
nord_
veterán
válasz nylontacsko #9717 üzenetére
Én iPhone-ról regisztráltam, megadta az 50-et.
-
tylerddd
veterán
válasz nylontacsko #9717 üzenetére
Nemtom'! Én meg iPad-ről regeltem és nekem is 50-et adott.
Szerk.:most néztem meg, iOS felhasználóknak jár csak az 50GB tárhely, szóval regelj iOS eszközről.
[ Szerkesztve ]
-
pszichiater
senior tag
válasz nylontacsko #12252 üzenetére
Azért az érdekes, hogy új helyet nem tudok hozzá adni, meglévőt meg nem tudok törölni.
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
half333
őstag
válasz nylontacsko #14202 üzenetére
Az akku cserének. Nálam is ez volt,utána nem melegedett úgy,viszont nem bírja így sem sokkal tovább,persze nem az 5 percre gondoltam,kb 1 napig tart nálam.
-
Sungoo
addikt
válasz nylontacsko #14206 üzenetére
Nekem is az lesz. 😞
-
Dovloran
senior tag
válasz nylontacsko #17087 üzenetére
Csak az jut eszembe hirtelen, hogy elfogyott a havi adatkeret és le lett lassítva a szolgáltatás 32Kbps-re.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Dovloran
senior tag
válasz nylontacsko #17089 üzenetére
Hmmm...sajnos én se tudok most jobbat mondani. :/ Mindenképpen belülről kéne megnéznie egy profinak a telót.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Dovloran
senior tag
válasz nylontacsko #17091 üzenetére
Aha, sajnos tényleg nincs tippem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest