Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
kud88
csendes tag
Sziasztok!
Mos szeretném leváltani Xperia Arc S-emet. És nem igazán tudok dönteni A 4s és lumia 925 között. Ez mondjuk nagyban köszönhető annak, h ugyanabban az előfizetéses csomagban a a 4s jóval olcsóbb. Ami leginkább nálam a lumia mellett szól az az, h 16gb tárhely és 4.5-es kijelző, iphone 8gb és 3.55 ugye. Az arc s 4.2 és a kisebb engem már lehet 1 kicsit zavarna :S Androidod semmiképpen nem akarok... Az alacsony ár igen csábító 1 a mai napig kiváló telóért amivel szerintem szintén ellenék és megbarátkoznék más oprendszer ide v oda.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz77
senior tag
E kettő között gondolkoztam én is, 4S mellett döntöttem. Nem rossz a WP, de még nem az igazi, ha egy tényleg olyan rendszerre vágysz, ahol minden úgy működik, ahogy kell, akkor iOS.
Mondom ezt úgy, hogy volt S3-am, S4-em, Lumia 920-am, Note 2-m.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Panthera
őstag
Akksi csere hány év után valószínű? Hogyan kell kalkulálni egy használt készüléknél, mennyibe kerül a csere?
[ Szerkesztve ]
-
-
Edi77
őstag
válasz Panthera #10061 üzenetére
Nem, csak párommal eléggé sokat nyúztuk, napi 24 órában volt 3g, zene, chat, stb.
Most az enyém lett a teló, mert ő 5St vett, én így megleptem magam egy új akksival. így nagyon jó lett.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
godzsy2
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes most vásárolnom egy iPhone 4S-t? A vodánál most előfizuba meg tudnám venni a 8gigás változatot 70ezerért. Unom, hogy az androidom állandóan akad, több másodpercet kell várnom hogy a telefonkönyvet betöltse. Egy Xperia U-t cserélnék le, ami majdnem ennyi volt két évvel ez előtt.
A tabletem szintén androidos, ami hiába Nexus, de azt is meg tudom akasztani.A minap elkértem a kollégám iPhone 4-esét és az meglehetősen jobban szuperál, smooth-abb, egyedül az App Store-ba sikerült megakasztanom a gépet, de szerintem csak azért, mert még nem töltötte be a keresett programra a találatokat.
Ugye androidra könnyebb "megvásárolni nem szándékozott" programokat telepíteni, kicsit ez tart vissza a vételtől. Nameg az, hogy csak kétmagos a készülék, holott androidra már 4 magos készülékek az elterjedtek. Igaz az iPhone 5 is kétmagos még, gondolom az iPhone 6 már legalább 4 lesz, de stillszerűen lehetne akár hat is.
Az hogy csak 8gigás nem számít, nem pakolnám tele úgy sem, az előző két telefonomban is 4-5,5gigát tudtam kihasználni, a 16gigás változatra pedig sokallom a 120ezret.
-
-
xors
senior tag
válasz godzsy2 #10063 üzenetére
Attól függ mire használod, mivel már csak 8GB-os modell van belőle, az nagyon kevés lesz, ha pl. sok a zenéd, programod vagy filmeket akarsz nézni... (8GB-ból kb 6GB a tényleges tárhely amit használhatsz) Sebességben jónak fogod érezni android után, nem mai darab, de valóban nehéz megakasztani. És azt felejtsd el hogy a telefon tényleges sebessége a magok számától függ... (Androidnál talán, de ott is sokkal többet számít a kezelőfelület optimalizáltsága.) Miután jailbreakelni lehet már az iOS 7 -et is, így azt raksz rá amit akarsz, és olyanra formálod amilyenre akarod.
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
válasz godzsy2 #10063 üzenetére
Nevelőapámnak most vettünk egy 4S-t. Kicsit tartottam az iOS7-től, de nem lassú és másban sem az. Nyugodtan vedd meg. Mondjuk 70e-nél kérdés mennyit írsz alá, T-nél Dominóban 100 körül van, ez szerintem majdnem visszajön eladáskor az árán, ha független a telefon, plusz nem vagy odakötve 30e-ért két évre.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
őstag
Sziasztok.
Egy amatőr kérdés. Ha írok egy új levelet,hogy lehet több file-t csatolni?
Köszi.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Macccy
senior tag
válasz Maxximus #10067 üzenetére
Szia
Fotót vagy videót tudsz levelezőből csatolni, ehhez megbököd a szövegnél a lapot, buborék menü megjelenik, jobbra mész és ott van. Remélem erre gondoltál. Más file küldéséhez már Dropbox és társait ajánlanám.
Elképzelhető még, hogy más appokból is tudsz levelet indítani, akkor értelemszerűen az ottani file-t választod ki, de ez nem alap. -
Edi77
őstag
Xml fájlban lévő sms-ket tudok valahogy importálni az üzenetekbe?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Macccy
senior tag
A google és a discussions.apple.com szerint úgy tűnik nem. Jailbreak nélkül legalábbis nem megoldható. Javaslatként azt találtam, hogy az XML -eket tedd fel valahova felhőbe és ha nagyon akarod, meg tudod nyitni böngészővel.
Mondjuk személy szerint osztom a válaszadó véleményét, hogy régesrégi sms-eket visszaküzdeni a telefonra szinte teljesen felesleges, valószínűtlen hogy gyakran használná a user ... Persze különbözőek a szokásaink -
-
godzsy2
senior tag
Köszi szépen az infókat.
A hűségidő nem számít esetemben, világéletemben vodás voltam... ráadásul flottába, így a további 2 év hűség nem jelent problémát. Az okostelefonom is az utóbbi időkben csak telefonálásra használtam, semmi navigáció, a fényképeket is hanyagoltam. Mindennapos használatra kell, ha hívnak egyből felvegye, ha sms-t kapok, akkor ne kelljen hosszú másodperceket várni, amíg megnyitja az alkalmazást és tovább várni, hogy az sms-t is megnyissa. Ahogy nyomkodtam a kollégám iPhoneját, ilyet nem tapasztaltam.A 8giga sem lesz kevés, a mostani is ennyit bír, abból 5,5gigát tudok használni. Mivel mixeket szoktam hallgatni nem lesz tele zeneszámokkal, kb. 500 megányi szokott fent lenni 3-4 mix, ha megunom őket, akkor cserélni szoktam.
Viszont a jailbreak az jól jöhet majd, nem szívesen adnék 20 dolcsit az iGO-ért, mert úgy olvastam nem frissítik rendszeresen plusz bajok vannak a programmal is.
[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
Az iGO-t 2005 óta ismerem és szeretem, hozzászoktam. Először a PDA-mra volt egy legális 2005 only Hungary, majd az iGO8-at vettem meg eredeti dobozosba. Nagyon jó programnak tartom, de sajna sok rosszat olvastam pont az iOS változatról. És hiába veszem meg, a mai világba sajna hamarabb tudom warezba lefrissíteni, mint a hivatalos oldalról. Tudom, mert faterom kamionos. Pár dollárt még ki is fizetnék egy-egy jó appért, azzal nincs gond, csak ne legyen bugos. De mint írtam, jóideje nem használtam navit telefonon, de sose tudni mikor lesz rá szükség. Az iGOt az első körben szeretném rátenni, ha a vásárlás mellett döntök.
Egyébként tudtok olyan ébresztőórát ajánlani, amibe be lehet állítani, hogy hétköznapokon ugyanabban az időben ébresszen? Mintha a gyárit nem lehetne, legalábbis a kolléga arra panaszkodott.
-
nord_
veterán
válasz godzsy2 #10075 üzenetére
De, a gyárit is be lehet, bármilyen napra, bármilyen napokra.
iGO: én is azzal kezdtem (valami Mio-val vettem 100ezerért, kábé akkor, amikor te). Az összeset kipróbáltam iOS-en, sajna itt a fiúk a kezdetektől gyengén dolgoznak... Szerintem pl. a TomTom nagyságrendekkel jobb navit csinált iPhone-ra.[ Szerkesztve ]
-
őstag
A destinator volt az első,emlékeim szerint csak 45 korúl volt.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Macccy #10068 üzenetére
Köszi. Akkor csak fotót,videót tudok többet csatolni egy levélben és azt is egyesével. Office doksit többet egy levélben csak ha zip-elem esetleg. Ez komoly? Csak így lehet?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
erdoke
titán
-
őstag
válasz erdoke #10079 üzenetére
Köszi. Megnézem a documents-et,hátha az is tudja. Ezt használom a dropbox oda- vissza szinkronizáció miatt mint file kezelő.
-
őstag
válasz Maxximus #10082 üzenetére
Tudja a documents is, ráadásul most frissült ios7 designra. Ja és ingyenes.
Tudja a polaroffice is. Nemrég vettem 0,89-ért,ennyit nagyon ért,mert tudja a szűrőket is az excellben.
Köszi mégegyszer a tippeket. A végén megszeretem az iOS -t.[ Szerkesztve ]
-
bojtix
tag
Ma megkaptam a 4s-t, de még azért barátkozni kell vele, de talán menni fog.
Amit használtam droidon és fontos volt 90%-ban már fel is ment, de olyat még nem találtam ami a gmail-be egyből be is tolja a híváslistámat és az sms-t.
Tudom ott van mentésre az itunes, de már 1-2 éves cucc már bent van a gmail-ban és egy csomó céges parkolás és napi telefonforgalom és amikor amúgy is azt használom egész nap, akkor nem akarok másik programmal variálni, tegye be automatán egy levélmappába és kész.
Valami tipp?
Előre is kösz.xiaomi 12X; MI8; MI2S
-
papZoo
csendes tag
en is ma vettem egy uj iphone 4s telot. mar volt 3gs es 4 szoval nem volt nagy meglepetes. de volt egy par droidis es wp azota. de mindig hianyzott nekem valami beloluk. igaz mar nagyon elszoktam az ekkora kijelzotol, de erdekes modon ezt a kepernyo meretet jobban tudom hasznalni pl irni, mint egy ugyan ekkora droidoson. xperia spt csereltem le erre igy kicsit a kijelzo szokatlan (latvanyilag). nah meg az akksi rosszabul birja.
nektek kb mennyi idot bir az akksi?
bar hasznalat fuggo gondolom.Xperia™ L
-
Gabesz77
senior tag
válasz papZoo #10085 üzenetére
Érdekes ez, én is sokkal kényelmesebben és kevesebb elütéssel gépelek a 4S-en, mint pl a Lumia 920-on, vagy a Note 2-n.
Az akksi kérdés örök: én most vettem egyet az ebay-en, kicseréltem (kb 10 perc, nem egy nagy művelet), majd megnéztem az itt linkelt programmal és a cycle count 222 rajta, a full charge capacity pedig 1286. Magyarul átb...tak, használt akksit küldtek. Nem vág földhöz, ~1500 Ft, de akkor is.Tud valaki egy olyan megbízható helyet, ahol tényleg új akkumulátort lehet kapni?
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
vmiki4
tag
Csak 5ezer és nála is 3 hónap garancia van és nagyon profi. Már csináltattam nála a telefont és nagyon precíz.
Privátra illik válaszolni!
-
Zozzer888
addikt
A "milyen fóliát" téma mindig nagy vita generáló tud lenni, de úgy érzem, most ezt muszáj bedobnom:
Szifon:fólia "reklámteszt"ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest