Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulyopapa
addikt
3 óra 30 perc használat és 1 nap 9 óra készenlét után 54%-on van az akksi.
Az szerintem jó. -
Lacopapi
addikt
-
tgerry07
tag
Valaki használja a skype-ot a telón, mert én szeretném, de nem tudom letölteni sem. Tudtok ebben segíteni?
-
Lacopapi
addikt
Mit lehet tudni arról,hogy a billentyűzet személyes szótárát hogyan lehetne bővíteni ? Részint elég sok marhaság van benne,másrészt meg riasztóan kevés magyar szót ismer és ajánl fel.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
válasz Timyyy #10882 üzenetére
Nem rég jártam itt, megjelöltem az előző hsz-em, szóval az jelent valamit ha a megvenni kívánt iphone dobozon lévő imei számot lefényképezik nekem? Ettől még nem biztos h nem tiltják le, ugye? Vagy mire jó nekem hogy látom az IMEI-t?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
joefasalasso
aktív tag
Hogy is van az, hogy csak az iCloud fiók Push, a Gmail Fetch? Ez mit jelent? Nekem bizony nem jön meg azonnal a Gmail.
-
Lacopapi
addikt
válasz joefasalasso #10965 üzenetére
Töltsd le a Store-ból a Gmail alkalmazást,onnantól push lesz az is...egyébként nekem is késett,mert csak begyűjtés volt,nem azonnali küldés.
-
tylerddd
veterán
válasz joefasalasso #10965 üzenetére
Már régóta nincs push Gmail fiókok esetén, ez pedig a Google fa**sága, nem engedélyezik. Ez kb. olyan másfél éve van így.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Lacopapi
addikt
válasz joefasalasso #10969 üzenetére
Nem látod amit írtam,vagy csak nem hiszed el? Ingyenes az alkalmazás és tökéletesen működik,AZONNAL megkapod a mailt...de ha nem,hát nem
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz joefasalasso #10972 üzenetére
Jól van-általában én is,de ez szükséges lépés volt Egyébként nekem a felülete is jobban bejön,plusz mindjárt le is cseréltem a dock-on,ugyanúgy kiírja,hogy mennyi mail jött,így azután az eredetit félretettem,nekem nincs másik fiókom (illetve van,de ezzel van szinkronizálva).
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz joefasalasso #10974 üzenetére
Nincs mit,még tegnap láttam ezt az appot,de csak ma figyeltem fel,hogy nem mindig,illetve késve jönnek a mailek -egy próbát megért
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Milyen fotós alkalmazást ajánltok ami ingyenes?
-
csanady97
tag
Honnan tudom hogy a telefon előfizetéses-e és letudják-e majd tiltani?
-
.zSoLTi.
senior tag
Más is èszrevette hogyha wifin van a tel és lezarja a képernyőt majd felnyitásnál mobil neten van a telefon. Utána ha feloldja a képernyőt megint wifin.
-
csanady97
tag
Ha beviszem a t-mobileba a telefont ott IMEI szám alapján megmondják milyen konstrukcióba lett vásárolva és garancia van-e még rá és hogy tiltani letudják-e?
-
Noxy
veterán
válasz csanady97 #10988 üzenetére
Jelenthet. Eladja, a cég meg keresi rajta, mert éppen felmondtak, vagy felmondás alatt áll.
Miért mászol bele ilyen sok ismeretlenes egyenletbe? Vegyél függetlent. Azzal nem lehet gond, vagy miér nem itt a PH hardver aprón keresel?
Én már többször is itt vettem iPhonet meg egyébb HW-t.
Pár napja pld ezt 55 e ért: http://hardverapro.hu/apro/iphone_4s_16gb_t-mobile_feher_4/''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
tylerddd
veterán
Valaki cserélt-e már az itt leírtak miatt töltőfejet?! Nekem az A1400-as jelzésűt adták a készülékhez, 2012 októberében.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
csanady97
tag
Ha egy Iphone-ra két év hűség volt előfizetéses de már lejárt a hűség akkor letudják tiltani utána?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest