Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xors
senior tag
válasz godzsy2 #10063 üzenetére
Attól függ mire használod, mivel már csak 8GB-os modell van belőle, az nagyon kevés lesz, ha pl. sok a zenéd, programod vagy filmeket akarsz nézni... (8GB-ból kb 6GB a tényleges tárhely amit használhatsz) Sebességben jónak fogod érezni android után, nem mai darab, de valóban nehéz megakasztani. És azt felejtsd el hogy a telefon tényleges sebessége a magok számától függ... (Androidnál talán, de ott is sokkal többet számít a kezelőfelület optimalizáltsága.) Miután jailbreakelni lehet már az iOS 7 -et is, így azt raksz rá amit akarsz, és olyanra formálod amilyenre akarod.
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
válasz godzsy2 #10063 üzenetére
Nevelőapámnak most vettünk egy 4S-t. Kicsit tartottam az iOS7-től, de nem lassú és másban sem az. Nyugodtan vedd meg. Mondjuk 70e-nél kérdés mennyit írsz alá, T-nél Dominóban 100 körül van, ez szerintem majdnem visszajön eladáskor az árán, ha független a telefon, plusz nem vagy odakötve 30e-ért két évre.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
nord_
veterán
válasz godzsy2 #10075 üzenetére
De, a gyárit is be lehet, bármilyen napra, bármilyen napokra.
iGO: én is azzal kezdtem (valami Mio-val vettem 100ezerért, kábé akkor, amikor te). Az összeset kipróbáltam iOS-en, sajna itt a fiúk a kezdetektől gyengén dolgoznak... Szerintem pl. a TomTom nagyságrendekkel jobb navit csinált iPhone-ra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest