Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9051) Edi77 válasza Galant (#9050) üzenetére


Edi77
őstag

Köszi! :B

"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."

(#9052) Galant válasza Edi77 (#9051) üzenetére


Galant
tag

Nincs mit!

"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!"

(#9053) tomyka74


tomyka74
senior tag

üdv!
i4s- emen ma megfigyeltem ,hogy serceg recseg az elülső mikrofon elég szaru hallani a másik felet! ezt ma csinálta először eddig nem volt vele gond! cirka fél éves a teló!
mi a gond vele , szervíz?? már újra indítottam nem segített!

(#9054) Macccy


Macccy
senior tag

Nagyonkemény ez az android piac és megint nem a savazásom a cél, inkább a megdöbbenésem: ugye van ez az i4s telóm, folyékonyan megy rajta az új Dead Trigger 2 (egészen jó lett amúgy a lehetőségekhez képest) és a Plants vs Zombies 2 is. Na most előbbi együtt jelent meg a drone verzióval, utóbbi három hónap csúszással most jött ki oda. Olvasom a kommenteket, DT2 így röcög, úgy nemfut, nem támogatott készülék, csipszett, os verzió (very high mondjuk már nem megy i4s-en, az hi-end kiváltság, de reccenésmentes és fasza). PvsZ2 meg ahogy hallom ha el is indul valamelyik csipszeten, akkor is kidobál vagy forró a telefon mint az almáslepény, 2G ram kell neki meg ipari áram .... Miii??! Beszarás.
Mintha PC ipart látnám ott megvalósulni, de biztos ezt csak én túlzom el ...

(#9055) Macccy válasza tomyka74 (#9053) üzenetére


Macccy
senior tag

Ööö ha még futja a garanciaidőből, akkor ne rohanj vele sehova, használd még! Nekem első két hónapban más mikrofon hívás "kapcsolás" dolog volt és végül arra vezettem vissza, hogy a szolgáltatónál volt a hiba.

(#9056) tylerddd válasza Macccy (#9054) üzenetére


tylerddd
veterán

Én pár éve, amikor még Android 2.nemtommit használtam, mindig azt mondtam, h a Droid az a mobiltelefonok Windowsa. Ez mára már nem állja meg a helyét, de csak azért nem, mert a Windows a 7 és 8 rendszerekre egész szépen kikupálódott: nálam a 8 SSD-n van, egyszer nem fagyott le a kb. január óta, mióta megvan, nem lassul be, gyönyörűen tizenmásodperc alatt bebootol és a programok is pikk-pakk indulnak. Ebben a két utóbbiban egyébként unokatesóm MacBook Air-jét simán veri ... Az üzenetkezelés is remekül meg van csinálva és ami vicc, h a mobil eszközök szinkronja is nagyon jól működik. Amíg az Air-en nem láttuk a fotóadatfolyamot (ami elvileg be volt állítva rendesen), amit rokon i5-tel fotózott, addig nekem szépen mozognak a gépre, akármit lövök a telefonnal. Igaz, h nekem telepítenem kellett az alkalmazást a gépre, na de Mac-en elvileg nem úgy kellene működnie, h megadod a accountodat és megy a szinkron magától?! Persze tény, h számomra nagyon átláthatatlan és sokszor logikátlan az OSX, de ez valószínűleg abból fakad, h nem azt használok napi szinten. De pont azt az "értelem szerűen"-érzést nem éreztem OSX alatt, mint iOS-en, ami meg olyan, mintha hazaértem volna.

A Droid vonalon maradva: nagyon sokat fejlődött a rendszer, de inkább az alá pakolt hardver szintjén ill. a rengeteg belepakolt funkció terén. Stabilitás, megbízhatóság vonalon viszont még le van maradva, a jóval fiatalabb WP-tól is. Sokszor erőből oldja meg a feladatokat, mert rosszul van optimalizálva. Persze ez megint abból fakad, h nagyon sokféle hardveren kell neki teljesítenie, ugyanúgy, mint egy Windowsnak. El kell mennie a mama Samsung Galaxshit O (Oldtimer) készülékén és Pistike ballagásra kapott Galaxy S 14-én is. Persze itt a gyártók belenyúlhatnak és dolgozhatnak rajta, de ha megnézzük, h milyen a Droid egy referenciakészüléken, lásd. Nexus 4 vagy a tablet Nexus 7, akkor az egyszeri Samsung vagy bármi más felhasználó, de még egy iOS tulaj is szájtátva néz, h ez így is működhetne! Ha kordában tartanák a hardvert (amit nem fognak, mert pont emiatt fedik le a piac nagyobb részét), sokkal egyszerűbb lenne optimalizálni. Csinálhatnák azt, mint a Microsoft, h kezdetektől megmondják milyen minimum vas kell ahhoz, h csinálhass WP-t.

Szóval ha droid, akkor csak Nexus (ha telefon, ha teblet), vagy olyan készülék, amire kijött HIVATALOS stock rom. Ha jól tudom ez a Nexus 4 glóböl vörzsön készülékére, az LG Optimus G-re van, illetve HTC One-ra és Galaxy S4-re, amikből ugye stock változat is rendelhető.

ps: a Windows esetében persze megemlítendő, h tudni kell használni. Hozzá nem értő kezében, ész nélkül használva eldurvulhat a helyzet. OSX-et meg kb. ész nélkül is lehet használni, az akkor sem döglik meg, Talán ez a különbség ma már a kettő között.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#9057) GGMPC válasza tylerddd (#9056) üzenetére


GGMPC
őstag

Az OSX felhasznaloi elmenyt nyujt, a Windows meg nagyon nem - sot neha mar rendszegazda kurzuson erzi magat a user... tehat szamodra max szokatlan lehet a masik oprendszer illetve nem hasznalod napi szinten es ez adja, hogy nem erzed a feelinget!

Egyebkent a Win7-8 azert mar eleg szepen muzsikal esztetikailag es rendszerileg is - viszont az OSX nyomaba sem er...

Csak egy pelda: 1GB koruli program felinstallalasa kb. 0.5-1 perc alatt megvan vagy egy teljes rendszerujrarakas, ami max egy teljesen uj OSX erkezesekor lehet szukseges - szoval az is max 3 ora!

(fotoadatfolyam ott van, csak be is kell allitani es valoszinuleg ez a beallitas Win alatt mar megvan)

Ezenkivul mindenben egyetertek! ;) (Egy Nexus-t be fogok rantani, hogy erezzem a valos Droid feelinget)

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#9058) tylerddd válasza GGMPC (#9057) üzenetére


tylerddd
veterán

SSD-n fél óra alatt fent van a Windows 8 úgy, h driverek telepítésével sem kell szórakozni és a programok is gyorsan fent vannak. A felhasználói élményt pedig, mint írtam, iOS kapcsán azonnal éreztem, OSX-nél egyáltalán nem. Anno, amikor az iPad2-t megvettem, 1-2 óra után lejött, h ez nagyon bejön nekem. Az OSX-nél gyakorlatilag mindet ki kellene tapasztalni, újra kellene tanulni, ami nem 2 órás dolog. Ergo nálam már itt nem beszélhetünk felhasználói élményről, ha erre van szükség ahhoz, h én jól elboldoguljak vele. Talán ezért is tetszik az iOS, mert olyan egyszerű és egyértelmű, mint egy kődarab. A programok is ugyanolyan, ha nem gyorsabban indulnak Win8 alatt, persze SSD-vel, de az Air-ben is az volt, amit kipróbáltam, olyan jó fél napig.

Szóval nekem egyáltalán nem jön be az OSX úgy, mint az iOS. Lehet huzamosabb ideig használva megtetszene, de már maga az átszokás gondolata nem tetszik. A Mac gépek viszont nagyon össze vannak rakva, olyat nem tud senki más. Számomra az ideális gép egy Macbook Air 13" lenne Windows 8 rendszerrel :DDD Ha vennék, tuti rá is tenném.

szerk.: és ha ez a gép még érintős lenne is és tudná futtatni az iOS alkalmazásokat, tuti vennék egyet! :)

[ Szerkesztve ]

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#9059) GGMPC válasza tylerddd (#9058) üzenetére


GGMPC
őstag

Nem csak az oprendszert ertettem telepites cimszo alatt, hanem a programokat, alkalmazasokat - mindent!

Windowsnal, csak az Office kb. egy delelott...

Csak, hogy tudd - az elso 1-2 honapom OSX-el egy remalom volt, konkretan el is akartam adni meg frissibe!

Aztan mindenki mondta, hogy higgadjak le, mert amint aterzem a rendszert - onnantol boldog user leszek!

Es igazuk lett!

:K

Jo lenne ha maximalisan gatyaba lenne razva az IOS7, mert egyelore nem hozza a roccenesmentes WP szintet sem!

:W

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#9060) Pantal válasza tylerddd (#9056) üzenetére


Pantal
senior tag

Hatalmas +1, szép, jó gondolatmenet, és fontos, hogy pártatlan, ezt a hsz-t be kéne keretezni, és tanítani a két ellentábornak. (Android vs iPhone)

(#9061) Macccy válasza Pantal (#9060) üzenetére


Macccy
senior tag

Jaja, szép gondolatmenet és értem is ... Bár én nem pont ezt írtam, amire Tyler reagált :) De azért érdekes, egy MacBook kéne, lehet megszoknám én is az OSX-et, a Windows-t már unom (ssd-m mondjuk nincs)

(#9062) tylerddd válasza Macccy (#9061) üzenetére


tylerddd
veterán

Valamiért nekem ez jutott eszembe az írásodról :)

Egyébként ha már a hardveres problémákról volt szó alkalmazások futtatása szempontjából: most nagyon nyomják ezeket a komponensekből összerakható mobilokat, állítólag a Motorola valóban meg akarja csinálni. Ebben én nem igazán hiszek, hiszen 2007 óta tudjuk, h egy stabil, gyors, fluid rendszerhez válogatott hardver és egyéb korlátozások kellenek. Ezt az Apple és a Microsoft belátta, a Google nem. Szerintem hatalmas káosz lesz, ha mindenki maga rakja össze a telefonját. Ott lesz egy csomó rosszul összeválogatott "PC". Esetleg azt el tudom képzelni, mint jelenleg az Apple-nél megy Mac fronton, h megrendeléskor bizonyos komponenseket, természetesen letesztelt határokon belül változtathatsz: kicsit nagyobb órajelen üzemelő procit kérsz bele, 2GB ramot az egy helyett és a háttértár méretét is szabadon választod. De ennél több szerintem nem lesz belőle. Ez még működhetne is, hiszen a jelenleg készülő telefonokból is vannak változatok USA, Eu vagy ázsiai piacra szánt darabok, amik órajelben, ramban térnek el. Csak ezután okoskodás és import nélkül jutnánk hozzá.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#9063) tomyka74 válasza Macccy (#9055) üzenetére


tomyka74
senior tag

hát reménykedem,hogy nem kell szervíz mert valami szolgáltatóhiba! amugy még garis jövő nyárig!
csak zavar telefonálás közben!

(#9064) Macccy válasza tomyka74 (#9063) üzenetére


Macccy
senior tag

No para, take it easy ... ahogy a művelt orosz mondja. Ha egy hónap múlva se szűnne meg, vagy nagyon unod akkor cseréltesd ki! De nekem szolgáltató volt :)

(#9065) Macccy válasza tylerddd (#9062) üzenetére


Macccy
senior tag

ÁÁááá, röhejes a moduláris dolog szerintem, nemkéne. Nincs szükség zseb-PCre szerintem, tényleg nem oltogatásból mondom, de csak szart kavar ... Amúgy már 2005 óta tudom, hogy egységes hardver jobb lehet adott célra, nálam ezt úgy híjják Xbox. De ez nagyon nagyon OFF ... :)
Ezzel amit android fronton csinálnak nem a szoftverrel hozzák ki a legjobbat a vasból, hanem fordítva, hardverrel próbálják kihozni a szoftverből az optimálisat.

(#9066) tomyka74 válasza Macccy (#9064) üzenetére


tomyka74
senior tag

na igen ugy néz ki a szolgáltatónál van gubanc mert a netre sem csatlakozik azt írja ki " mobiladatforgalom nincs az előfizetésben " pedig van! eddig is volt és ment a net vele!!
se számlaelmaradásom nincs se tartozás se semmi, akkor szolgáltató!! hát köszönjük emese!! :)
hú de meg nyugodtam,hogy nem a telo rossz! ha nem áll helyre hétvégén megyek be a T.....r-hoz ugatni!

(#9067) GGMPC válasza tomyka74 (#9066) üzenetére


GGMPC
őstag

Mar szinte akartam mondani, hogy ez csak a telenor lehet!

Az a brigad egy vicc!

[ Szerkesztve ]

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#9068) GGMPC


GGMPC
őstag

Ehhez meg no komment! :DD

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#9069) erdoke válasza GGMPC (#9068) üzenetére


erdoke
titán

Azért a Mitarbaiterüket megnézném, ahogy javasolják is... ;)

A legjobb aláírás a héten

(#9070) vadászcsiga válasza erdoke (#9069) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Azt én is, ráadásul ahhoz hogy ezt valaki megkapja ennyiért nem elég az utcáról bemenni egy nemet T-be.

Ettől függetlenül tényleg tragikomikus a helyzet az itthoni viszonyokhoz képest.

[ Szerkesztve ]

(#9071) tylerddd válasza GGMPC (#9068) üzenetére


tylerddd
veterán

Ezen mit kell nézni?! Az ára a poén?! Biztos fáradt vagyok :)

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#9072) GGMPC válasza tylerddd (#9071) üzenetére


GGMPC
őstag

Azt kell nezni, hogy itthon meg egy ilyen volumenu dijcsomagnal is besetalhatsz kb. 300 euro-val!

Ezt Munchenbe fotoztam le... :K

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#9073) vadászcsiga válasza GGMPC (#9072) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Kibszott durva az biztos

(#9074) tylerddd válasza GGMPC (#9072) üzenetére


tylerddd
veterán

Épp most néztem, h 68€ az a csomag, amit ír ott példaként. T-nél 75k ez a készülék a 15k-s Next csomaggal. Szóval jah, Magyarisztán ...

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#9075) GGMPC válasza tylerddd (#9074) üzenetére


GGMPC
őstag

Es nalunk meg csak most kezdodik a parasztvakitos "korlatlan" mese!

Mar most latom, hogy a jatek a mobilnet forgalommal lesz ami egy atlag felhasznalo eseteben is pont a csomagban foglalt 500 mb fole csuszik!

Arrol nem is beszelve, hogy ez csak keszulek nelkul jo deal - keszulekkel egyutt meg egy vicc - foleg a Voda brigadnal!

A szoveg amitol a bicska kinyillik a zsebemben : "halozaton belul" :Y

Konyorgom... Honnan a p....bol tudja,, hogy ki melyik szolgaltatonal van?!.

Vagy minden hivas elott kornyezet tanulmanyt kell vegeznem?

MADE IN HUNGARY

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#9076) erdoke válasza tylerddd (#9074) üzenetére


erdoke
titán

100 euró az a csomag
Itthon nincs is 30e Ft-os csomag, de ha lenne, akár adhatnák vele egy ezresért a 16 GB-os iPhone-t...

(#9075) GGMPC
A vakítás a társkártya, de ha az nem gond, 11e Ft-ért valóban korlátlan telefonálást kapsz 1,5 GB, VoIP pozitív nettel.

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#9077) Pantal válasza erdoke (#9076) üzenetére


Pantal
senior tag

Egyik se, mert 84,96€.

(#9078) erdoke válasza Pantal (#9077) üzenetére


erdoke
titán

Ha jól látom, online akció, írja is, hogy 100 helyett. Az még mindig 25e Ft. Persze van benne minden bőven, nekem simán megérné, bár az XL is elég lenne.

A legjobb aláírás a héten

(#9079) Pantal válasza erdoke (#9078) üzenetére


Pantal
senior tag

Ha jól értelmeztem, a 25. hónap (azaz a hűség lejárta után) újra 100 Euró. Talán így próbálnak ösztönözni ott a szerződés meghosszabbítására.

(#9080) Macccy válasza erdoke (#9076) üzenetére


Macccy
senior tag

100 € vagy 70 € vagy 85 €, szinte mindegy és kár "magyarisztánozni" (tudom nem te voltál erdoke) mert ezt is szerintem már a minimál hitellel, homeless igazolványával gengeszterkedő telefon nepper gennyládák játszották el nálunk a közelmúltban. Ha nem lenne ennyi mocsok, nem lenne ennyi szigorítás se a hitelek kapcsán - mert ugye ez is az, csak itt a fix havidíj ami jól csenget a szolgáltató kasszájába. Németben is gyanítom addig meri a T-Mobile 1 € indulóval kiadni, amíg a nepper állatok rá nem állnak, már ha tudnak ... Lehet ott szerződéskötéskor vér- és dns mintát, ujjbegy és segglyuk lenyomatot is kérnek!

(#9081) Macccy válasza tomyka74 (#9066) üzenetére


Macccy
senior tag

Azért erre még ne bonts pezsgőt ... de egy sört azt mindenképpen! ;] Rendezt a dolgot Telenorvégoknál, borogass kicsit asztalt a szolgáltatás miatt és említsd meg a recsegést, hogy a bordájuk fog legközelebb úgy recsegni ha nem lesz tiszta a vétel ... Aztán próbáld újra, hadd szóljon!
És ha még két hét múlva sem jobb, akkor lehet garanciát próbálni ...

(#9082) Macccy


Macccy
senior tag

Csak én nem érzem gáznak az új iPhone 5c árazását, annak ellenére, hogy sokan előre káráltak miatta?

16GB
iPhone 5 - 199.990.-
iPhone 5c - 174.990.-
32GB
iPhone 5 - 209.590.-
iPhone 5c - 194.990.-

És ez új készülék, most az mindegy hogy tavalyi hardverrel! Nem akarok reklámozni, de ez a magentáséknál ennyi. Szerintem a köcsögség inkább az, hogy az egy éves és kifutó i5 árát megemelték, bárki is döntött erről ez kicsit buznyákság. Viszont ami a mondandóm lényege, hogy az i5c korrektül beilleszkedett a 16GB iPhone 4s fölé (már 139.500.-) és talán alatta is van a korábbi ötös' áraknak. Szerintem pár hónap múlva - ha karácsonyra nem is - eresztenek még egy tízest az árból és akkor jön el gyémántkutya ... örrm ... gyémántMacccy napja! ;)

iPhone 4s 8GB már 109.990.- :Y figyeljétek meg, jövőre megvalósul a kiló alatti bolti zacsi új iPhone!

[ Szerkesztve ]

(#9083) Pantal válasza Macccy (#9082) üzenetére


Pantal
senior tag

A durva, hogy az iPhone 4 is 109 990 Ft T-nél. Gondolom a maradék pár darab.

[ Szerkesztve ]

(#9084) GGMPC válasza Pantal (#9083) üzenetére


GGMPC
őstag

Szerintem meg az a durva, hogy barmelyik szir-szar brigad "szolgaltatonak" nevezi magat es nincsenek tisztaban a "hüség" fogalmaval!

Majd kovessetek az arakat!
Napi szinten sakkozgatnak vele, mert mar nem tudjak, hogyan tukmaljak a userekre a keszulekeket...

Pl. 90-ert mar lehet fuggetlen, hivatalos Lumia 925-t kapni, amit a T. 80-korul ad 2 ev rablanccal!

Ui: Azert a nemeteknel az 1euros mutatvany dijcsomagja nagyon komoly szolgaltatasokat is nyujt!

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#9085) tylerddd válasza erdoke (#9076) üzenetére


tylerddd
veterán

Én itt néztem Complete Comfort XXL, de jobban átolvasva ez üzleti ügyfeleknek szól és minden nettó ár.

Az egyéni ügyfeleknél meg 1€ a teló + egyszeri 30€ + 2 évig 85, ha online rendeli meg, utána 99€.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#9086) tylerddd válasza GGMPC (#9084) üzenetére


tylerddd
veterán

Igen, az elég érdekes, h a sima 2 éves előfizus árak (tehát amihez olyan csomagot választasz, ami ott a lehetőségeknél nincs felsorolva) elérik a független árakat: 209 egy 16GB-os teló T-től, Apple-től meg 220 ... De egyébként a droidos árakkal is el vannak szállva: 177 egy HTC One az említett konstrukcióban, rendes számlás boltban (edigital) 189 függetlenül, GSM boltban meg 130. Na most mennyivel nyújtanak ők többet, h ennyiért adhassák?! Tényleg sajnálatos, h ott, ahol az emberek többet keresnek, kevesebb az ára, itt meg ahol jóval az ottani alatt keresnek, drágább egy cucc. Irigylem egyébként a németeket: valszeg az USA sem véletlen hallgatta le Merkel-t (ha lehallgatta), hiszen a hölgy az Eu. legerősebb államát dobta itt össze az utóbbi évek alatt. Mi meg elbalfa**oskodunk mindent, hagyjuk, h kifosszanak. Bocsi az erős OFF-ért :DDD

Amúgy tényleg: közös erővel nem lehetne bojkottálni ezeket valahogy?! Pár éve még egy 100k+ -os telefonra is húztuk a szánkat, most meg 200k+ árakkal dobálóznak ...

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#9087) GGMPC


GGMPC
őstag

Angry Birds Star Wars II. nagyon joooo! :C

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#9088) GGMPC válasza tylerddd (#9086) üzenetére


GGMPC
őstag

Milyen telhetetlen vagy! Azt bezzeg nem vetted eszre, hogy az 5 forintos rezsid akar 7-8-ra csokkent!?.

:Y

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#9089) sede7 válasza tylerddd (#9085) üzenetére


sede7
tag

Viszont évente hosszabbíthatsz, nem 21 hónap...

Macccy, ez hülyeség, 4 éve még úgy védekeztek a visszaélők ellen, hogy le kellett tenni egy 100+ ezres előleget. Most annyi történt, hogy ezt már soha nem is kapod vissza...

Csak összehasonlításként. Alig 2 éve iPhone 4S MédiaMania L csomagban, azaz havi 11900 forintért, kb 550 lebeszélhető perccel és 300 ingyen SMS-sel, 1GB adatforgalommal 40e Ft-ba került. Ez két év alatt 330eFt költés.
Az egy dolog, hogy ma ilyen realisztikus használatra kitalált csomagok már nincsenek is, de ha hasonló telefonhasználati szokásokkal számolunk, és veszel egy 16 ezres Next L (holnaptól már megszűnő?!) díjcsomaggal 75 eFt, az két év alatt 450eFt, ami kb. éppen egy százassal több a másiknál (ha ahhoz számolunk egy 1GB-os Net&Rollt, hogy szintén 2GB legyen. Holnaptól már csak Next M lesz, amihez még nem is biztos, hogy vehetsz Net&Rollt...

Szerintem véletlenül se védjük a szolgáltatókat.

(#9090) Xero válasza sede7 (#9089) üzenetére


Xero
nagyúr

Inkább 70e volt az a 40 nem? Nekem úgy rémlik, hogy a MM L egy kategóriában volt az ikon400-al (még talán váltani is akartam rá), ott pedig biztos, hogy annyit fizettem két éve.

(#9091) Zozzer888 válasza Xero (#9090) üzenetére


Zozzer888
addikt

Az Ikon400/MédiaMánia L-el 39990 volt a 4S 16gb. Legalábbis még februárban.

[ Szerkesztve ]

ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/

(#9092) nord_ válasza sede7 (#9089) üzenetére


nord_
veterán

A Next L-nek konkrétan semmi értelme sem volt... 15ezer a havi díja de egy nyamvadt hálón kívüli sms nem fért bele? Na ne...

Nekem a Next M nagyon jó: 9990-ért nem kell foglalkoznom, hová és mennyit telefonálok, üzenek. Ha meg kevés az 500 mega, akkor plusz egy ezresért már másfél gigám lesz, amennyit még sose használtam el az elmúlt négy évben.

(#9093) sede7 válasza nord_ (#9092) üzenetére


sede7
tag

Én 1,5-2GB között használok egy hónapban. Egyébként pedig arra még semmilyen hivatalos (írásos) infó sincs, hogy a Next M-hez lehet rendelni 1GB Net&Rollt.
És a 9990 is csak akkor érvényes, ha van másik arany vagy platina kártyád, illetve két évig nem vehetsz akciósan készüléket.

Csak érdekesség, és már tényleg nagyon off, de a Telenor korlátlan, 2GB-os, havi 18e forintos csomagja mellé a HTC One és a Samsung Galaxy S4 is 15eFt. (Ugyanezeket Next XL esetében a T-nél 95eFt-ért kapod meg.)

(#9094) nord_ válasza sede7 (#9093) üzenetére


nord_
veterán

Nem tudom, van-e írásos infó, de ma reggel, amikor Mozaik L-ről váltottam Next M-re, az ügyfélszolgálatos ajánlotta fel az egy gigás bővítést. Megköszöntem azzal, hogy majd aktiváltatom, ha kevés lesz a mostani.

9,9ezer: így van. Mivel a feleségem társkártyás volt mellettem, ezért technikailag ő lett a főkártyás, így azonnal jogosult lettem a kedvezményes díjcsomagra.

Két év: nem igaz. A 9,99ezres díjcsomag-ár azt jelenti, hogy a dijcsomagra vállalsz hűséget, nem az előfizetésre. Két üszist kérdeztem meg, egybehangzóan állították, hogy három hét múlva ettől függetlenül vehetek telefont újabb két év aláírásával.

(#9095) Xero válasza Zozzer888 (#9091) üzenetére


Xero
nagyúr

2011 október 28-án 70e volt az fix.

(#9096) GGMPC


GGMPC
őstag

Nem kell valakinek egy makulatlan belkin dokkolo az iphone 4S-hez?

Bitang jol nez ki, csak az en telefonom Otterbox tokban van es az also, kihajthato csatlakozo vedo miatt nem tudom ratenni... Sajnos...

Amugy mas tokokkal siman felmegy ra, csak ezzel nem!

Ha valakit erdekel, akkor privatban jelezze!?

[ Szerkesztve ]

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#9097) Tibee86 válasza GGMPC (#9096) üzenetére


Tibee86
veterán

Ez a fajta, vagy milyen?

(#9098) sede7 válasza nord_ (#9094) üzenetére


sede7
tag

Ha társkártyás előfizetéssel veszed a készüléket, az pontosan annyival lesz drágább a nem társkártyás verziónál, mint amennyivel olcsóbb a társkártyás 24 hónapon keresztül (és mivel jelenállás szerint 21 hónap után válthatsz, ezáltal egy picivel rosszabbul is jársz így társkártyával).

(#9099) GGMPC válasza Tibee86 (#9097) üzenetére


GGMPC
őstag

Az! :K

Doboza, garija mindene - es az Apple store-bol van...

[ Szerkesztve ]

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#9100) GGMPC


GGMPC
őstag

Ma ismet megnyomkodtam az LG G2-t...

Hat kedves forumtarsak... Az a keszulek nagyon ott van mindenhogyan!

Konkretan a 4S keszulekunk olyan feeling mellette, mintha a kozepkorban lennenk!

Sajna. :O

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.