Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok.
Van egy ipod touch 4G-m és mintha kicsit szarabb lenne a hangminősége,mint a iPhone 4s-emnek. Ez létezhet, vagy az én fülem nem az igazi már?
Egyébként mindkettőt ugyanazzal a fülessel, ugyanazzal a lejátszóval és ugyanazzal a zenével hallgattam nyilván.
Az iPod touch 4-esben nincs GPS modul ha jól tudom ugye? Navira nem lehet használni.
Egy utolsó kérdés
Most az EZMP3-at használom zene játszónak, tudtok jobbat ajánlani?Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Mondjuk az, hogy én vagyok a botfülű vagy esetleg más hangproci van benne,
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Hol? Az EZMP3 progiban tudtommal nincs EQ ?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
a.gabriel
tag
Lassan kezdem megismeri a 4S-t.
Jelen pillanatban ott vagyok elakadva, hogy az ezzel készített fotókat nem tudom láttatni, illetve letölteni a sz. gépemre (xp-re). Rákattintok a szinkronizálásra és nem jön át egyetlen egy kép- video sem a az általa megjelölt könyvtárba. Minden pipa a helyén, de semmi több.
Mit csinálok rosszul?
Pedig az Itunes-t már újra raktam a gépemre, de ez sem hozott megoldást.
A minőség az nem véletlen!
-
GGMPC
őstag
válasz Maxximus #9407 üzenetére
Azt nem ismerem, de a zene beallitasban van!
Mondjuk nem ertem minek egy masik lejatszo - mi az amit nem tud a sima zenelejatszo?
De en ugy tudom, hogy hardveresen egyformak, csak az egyik telefonalasra is jo!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
őstag
Nem használom az iTunes-t. Wifi transferrel tolok fel mindent . filmet ,zenét,file-okat. EZMP3, iFiles,AV Video. Képek,dropbox.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok !
Nem tudja a telefon megnyitni a gyári levelezővel az emailjaim. Tegnap este még nem volt neki gond, de reggeltől nem hajlandó rá. Azt írja nem válaszol a gmail szervere, az előtt a jelszóra panaszkodott. Pedig a jelszó jó mert a safariból betudok lépni. Mi lehet a gond?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
GGMPC
őstag
válasz Tibee86 #9422 üzenetére
5-t nem vennek!
Max 5s-t, de annak horror ara van!!! (Még)
Most tudnek a T-tol 5s-t venni, mert lejart egy husim, de baxxxus ennyi penzert telefont - hàt nem is tudom!?.
Azert a jozanesz is maradjon mar meg...
Egyebkent az alairasomban levo keszulek iszonyat jora sikeredett - az arat mar meg sem merem emliteni!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
babaresz
csendes tag
hali, fórumozók!
gondolkozom rajta, hogy beszerzek egy iphone 4s-et. az lenne a kérdésem, hogy ha most veszek a T-mobile-ban mondjuk egy 8gb-osat (de lehet hogy 16-os lesz a vége), akkor az már alapból iOS7-et fog futtatni? -
babaresz
csendes tag
-
xors
senior tag
válasz babaresz #9430 üzenetére
4S -re nem jellemzőek az akadások, már igen jól fut és még csak most jön majd a 7.1.x... Ha rám hallgatsz 16osat veszel minimum, a 8gb elég kevés főleg hogy abból kb 6,5gb az amire szabadon pakolhatsz. Elvileg különbség nincs aközött, hogy melyik rendszerrel kapod, ugyanaz mintha otthon frissítenéd.
-
a.gabriel
tag
Létezik olyan app ami bemondja a hívó fél nevét?
Lehet free, vagy ha más nincs, akkor fizetős.
Nokiámon volt, és nagyon megszoktam, és most már nehéz nélküle.A minőség az nem véletlen!
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
sos-ben kéne vennem három iphone 4s-re minőségi fóliát, milyet ajánlotok? tudtok konkrét típust mondani, árban mire számítsak?
illetve tokot is szeretnék, két féle kellene:
- egy jó minőségű bőrtok, amiből ki lehet húzni fülecskével(jó lenne szép színes választék)
- egy strapatok, műanyag, talán gumival megspékelve, esetleg fém, hol nézzek körül?ajánlott márkák?
köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Ufff
senior tag
Na, ma végre kaptam egy új telefont a recsegős gombos helyett a vodafone-nál. Igaz háromszor volt ugyanezzel szervizben, de kicserélték! Ma délelőtt hoztam el. Erre ezen meg befosott a wifi chip...
Aztán még a Nokiát fikázzuk...
Mondanám, hogy nem gond, kicserélik. De ez a telefon is csak egy kínai fos, nem több! Mondjuk ettől még imádom."És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
GGMPC
őstag
válasz roberto211 #9443 üzenetére
Telefonos Rolls Royce!?.
Nemetorszagban lattam parat!
Konkretan egy normal auto aran is tultettek!
Mobiado, Vertu, Breithling-Android...
-
hoffman_
nagyúr
tudnátok még egy kicsit segíteni?
ez az ebay-es tok baromi jól néz ki. vajon meg szabad venni, gagyi, nem gagyi? honnan tudom? 5 ezerért gyanúsan olcsó. esetleg van eredetije?
illetve az uag tokok megbízhatóak, igaz? ezeket lehet venni bátran?
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
babaresz
csendes tag
ezekkel van valakinek valamilyen tapasztalata?
[www.getcaptains.hu]
vélemények?[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
válasz hoffman_ #9447 üzenetére
Ebben a boltban forgalmazzák Magyarországon, pici pénzért! Én vettem a páromnak próbaképp az ebayről, rátettük a telefonjára, azóta nem engedi levenni! Elveszíti az Iphone kinézetét, ellenben kapsz egy teljesen új telefont! Nekem nagyon tetszik! És baromi nehéz maga a tok is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Napelem
- PlayStation 4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mazda topik