- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
Zsolt,72 #3291 üzenetére
Egyik tőlem idősebb kollégám is így van vele ahogy te. Már közelebb van az ötvenhez mint a negyvenhez végig androidos volt de megszerette az almát és már ő is leszarja hogy mindent testreszabjon. Lehet én is így leszek vele később negyvenhez közelebb.
Xhege:
Igazából hosszú távra terveztem az ultrával és a kíváncsiságon kívül nincs más okom váltani. Lehet majd 3-4 év múlva lesz alma váltáskor. -
Lajmund
őstag
Köszi az őszinte választ. Neked is Coleman.B. Akkor egy darabig marad a 23 ultra. Annyira magamra szabtam hogy nehezen tudnék visszaállni egy egyszerűbb rendszerre. Ami tudom hogy atom stabil meg sok jó tulajdonsággal rendelkezik épp ezért vagyok kíváncsi és csábít hogy kiprobáljam ezt a telot is. Ez volt a kiszemelt az ultra mellett. Túl sokba kerülnek hogy csak heccből lecseréljem egy hónapra pl. A zene nálam sarkalatos pont az ldac elengedhetetlen mivel a legtöbb zeném jó minőségben van és még a ldac is kevés a 990kbs-al de már vállalható.
-
Lajmund
őstag
S23 ultrám van. Érdekelne ha váltanék erre a telefonra lenne alternativája a modoknak-rutinoknak,goodlocknak illetve ldac-ba ki tudom küldeni a zenét bluetoothon keresztül? Tudom a google a baràtom de szivesebben olvasnám annak a vélmenyét aki pl samsungrol váltott kimondottan. Samsung topikba sokan menekültek vissza ios-rol ezért van bennem van a para hogy csomó mindent nem tudnék megcsinálni ami fusztrálna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest