Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
Luser2000
üzenetére
Napi használat során, egy nap 3szor kell tölteni… az akku 40-60%-át a fő és zárolt képernyő eszi meg. Hívó háttér beállítása katasztrófa, össze vissza ugrál hívás közben az animáció. Ha eszembe jut írok még

a mai használat 53 százalékát ette meg amúgy a fő képernyő úgy, hogy semmi widget nincs beállítva. Ráadásul minden feloldásnál olyan mintha egy fekete lap húzódna fel a kijelző tetején, a dynamic islandnál.
-
-
harry3
őstag
válasz
Luser2000
üzenetére
Én online kértem rá ajánlatot, megküldték a szerződést, amire írták, hogy 24 órám van válaszolni azt hiszem, ezt figyelmen kívül hagytam, és bementem az üzletbe, ahol ugyan azt a kalkulátort használva az eladó ugyan azt az árajánlatot adta, és mivel volt a készülék ott készleten 5 perc alatt a kezemben is volt. A lényeg, hogy szerintem nem egyértelmű az oldalukon a leírás. Ahhoz, hogy beszámíttasd nem kell sem online kérni az ajánlatot, sem kosárba rakni a terméket és majd az üzletben átvenni. Legalábbis nálam nem kellett. Bár már lehet késő a válasz.

-
Szabi®
veterán
válasz
Luser2000
üzenetére
Minden évben a profit éhség miatt nőtt az ár, más kérdés ki mentesítette ez alól az appl-et és ki nem. Nyílván akik igen, azok jöttek mindenféle "okossággal"' hogy miért kellett szegény apple-nek emelni, már-már a vöröskeresztet is riadóztatták, hogy az apple bajban* van . . .
Elég ha évente megnézed akár csak euroban hogy mekkora kockázati rést kalkulált bele telefononként az apple évről-évre . . . Még azonfelül ugye, hogy az 1 euro hány évben ért többet, mint az 1 dollár . . .
Jobb ezt nem is számolgatni, mert csak elszomorodik az ember, hogy mennyire működik a tömegpszichózis. Itt a "kell vagy nem kell" visszakérdezésen van a hangsúly, mindegy melyik, csak ne gondolkodj . . . -
Gubu0101
veterán
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luser2000
üzenetére
Első probléma: minden nap használom az autóban gyári kábelen keresztül. Felcsatlakozok és elindítom a Waze alkalmazást. A Waze meghatározza a pozíciót én meg közben megadom neki a kijelölt kedvenc címet. És ekkor lefagyott... annyira, hogy pár alkalommal újra is indult miatta a telefon, de többnyire egy kábel ki-be dugdosás megoldotta a problémát. Baromira idegesítő volt, hogy minden alkalommal el kellett játszani ezt a procedúrát.
Másik probléma: Waze hangos navigáció közben ha instrukciót kaptam, nem folytatódott tovább az éppen hallgatott zene a Zene alkalmazásban. Állandóan kézzel rá kellett nyomni, hogy folytatódjon (ezt még nem próbáltam ki, mert néma navigáción hagytam a telefont
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi