Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2001) Tewe013 válasza pamesz (#1999) üzenetére


Tewe013
őstag

Nekem megért 70k spórolást, hogy 3 év helyett 1 év garim legyen, azt neked kell eldönteni, h mennyit ér meg a +2 év gari.

(#2002) syIex válasza Tewe013 (#2001) üzenetére


syIex
veterán

+1! :K
Bár ez azoknál "jobb" választás akiknél úgysem lesz meg 1 évnél tovább a telefon. Ha valaki több évre veszi, akkor nemárt a 3 év, de egyébként szerintem is "felesleges"! :U

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#2003) Sebibalu válasza pamesz (#1999) üzenetére


Sebibalu
őstag

Notebook.hu-n vettem és a számlán 3 év garancia van. De ugyanígy adja pl az istyle is. 1 év nemzetközi garibes 2 év itthoni ahol vásároltad. :K

(#2004) f3rdzs0 válasza pamesz (#1999) üzenetére


f3rdzs0
senior tag

szintén zenész (8 Pro amit DC Dimming nélkül nem tudok használni). én az alzáról rendeltem, mert a céges bónuszomat oda tudtam beváltani kedvezményre, azóta kb 15 ezerrel mindenhol máshol olcsóbb lett :D nem volt velük gond, konkrétan vasárnap kihozták (nem tudtam, hogy működik akkor is a futárszolgálatuk, csak poénból jelöltem be)

igazából elsőre én is szívtam a fogam, hogy ez talán egy csöppet sok telefonért, de aztán megnéztem, hogy most már az összes Android flagship is ezen az áron operál, úgy meg már könnyebb volt lenyelni ezt a pirulát a 4-5 év szoftveres támogatás reményében

f3rdzs0

(#2005) gabyhun


gabyhun
csendes tag

Sziasztok! 13PM -et használva szoktam a mobilnetem a laptopommal megosztani amikor vonaton utazok és dolgozom. Van valaki másnak is olyan tapasztalata, hogy folyamatosan eldobja a kapcsolatot és néha alig lehet megtalálni? Néha csak a megosztás újraindítása után látja újra a gép... A gépet kizárnám, előző telefonommal gond nélkül végig ültem 2 órát egy net eldobás nélkül... Valami tipp? :)

(#2006) f3rdzs0 válasza Menslee (#1993) üzenetére


f3rdzs0
senior tag

meglepően gyorsan megérkezett az EZ Fit screenrpotector. egyből mentem is be fürdőbe, párát csinálni és kb 3 perc alatt meg is voltam. nagyon durván jó cucc ez. az egyetlen baja, hogy a notch körül ki van vágva, nem megy fel a hangszóróig, így kicsit zavaróbb.

köszönöm az ajánlást :R

[ Szerkesztve ]

f3rdzs0

(#2007) cH1 válasza f3rdzs0 (#2006) üzenetére


cH1
aktív tag

Viszont nem fog berondítani az előlapi kamera képébe. Nekem mióta féltettem egy random aliexpresses teljes kijelzős üveget néha kicsit izzad mire lő egy normális képet.

(#2008) beci


beci
őstag

Sziasztok. Olyan töltő állványt tudtok, amibe bele tudom tenni a gyári magsafe töltőket órához és telóhoz? Iphone 13 pro, és AW7.
És ahol nem gond a telo nagy kamera szigete? Tehát minimális keret van a magsafe töltő körül.

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#2009) i400 válasza f3rdzs0 (#2006) üzenetére


i400
senior tag

van olyan verziója is ennek a fajtának, aminek csak hangszórós kivágása van (+ ott az alignmaster széria is), sok webshop annak a képeivel hirdeti, de az más gyári számon fut.

(#2010) f3rdzs0 válasza i400 (#2009) üzenetére


f3rdzs0
senior tag

Most már mindegy, annyira nem zavar hogy megint kiadják ezért 5ezret :)) plusz a pozitív oldala hogy így a felső része a telefonnak taktilis így tudom hogy most a control center vagy a notification shadet fogom lehúzni.

de jó magyar módra ha felhasználom mindkét üveget amit kaptam akkor majd egy hangszórós üveget próbálok majd belerakni a műanyag applikatorba újrahasznosítva azt :D (tudom lehet kapni csak üveget ehhez külön but that’s not the way)

szerk Ti javasoltok kamera lencse védő üveget is vagy a tok védelme + az azon levő keményebb üveg elég?

[ Szerkesztve ]

f3rdzs0

(#2011) Menslee válasza f3rdzs0 (#2010) üzenetére


Menslee
tag

Örülök hogy így/úgy de azért bevált.

Kamera védő üveget én próbáltam feltenni, nem találtam jót 3000 Ft-ig.

Lecsúszkáltak, vastagabb volt a kamera mint a tokból kiálló rész és hasonló jóságok...

Ha te találsz jót akkor viszont mindenképp oszd majd meg a tapasztalataidat :R

Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.

(#2012) huan válasza f3rdzs0 (#2006) üzenetére


huan
őstag

"egyből mentem is be fürdőbe, párát csinálni" ezt miért is?

(#2013) Tewe013 válasza huan (#2012) üzenetére


Tewe013
őstag

Párás levegőben nem száll annyira a por.

(#2014) kakuk.tamas


kakuk.tamas
addikt

Sziasztok!

Sry, de nem kerestem vissza…

Másnál is leáll a zenelejátszás ha lezár a kijelző, és a teló hangszóróján szól a zene (bluetoothon jó)? 13 Pro az alany, a tizenkettesemen nincs ilyen probléma… :F

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#2015) Adee_91 válasza kakuk.tamas (#2014) üzenetére


Adee_91
aktív tag

Szia!
Nálam nem áll le.(13 pro).AM-al legalább is.

(#2016) sfdrakex válasza kakuk.tamas (#2014) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Deezerrel és Youtube musiccal is működik jól.

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#2017) f3rdzs0 válasza Menslee (#2011) üzenetére


f3rdzs0
senior tag

saját gyors kutakodásom alapján feleslegesek, de a kijelzővédőkről alkotott véleményemet is sikerült megváltoztatni ezzel a cuccal, szóval gondoltam hátha a topiknak van valami konszezusa :D

#2012λµαπ
ahogy Tewe013 kolléga írja, a párás fürdő megfogja a port a levegőben. így se sikerült mindig az applikálás, de ez segít valamennyit. a mostani volt kb az első teljesen pozitív élményem

amúgy így, hogy beneveztem a telefonra, úgy döntöttem ideje kipróbálni egy Airpods Pro-t is és eladom az eddigi zajszűrős fejhallgatómat. szóval kezdődik a saját magam bezárása az ökoszisztémába :U

[ Szerkesztve ]

f3rdzs0

(#2018) Menslee válasza f3rdzs0 (#2017) üzenetére


Menslee
tag

Jajj ez nálam is így volt.

"Oké akkor csak a telefon....oké akkor próbáljuk ki az órát is.....oké akkor egy airpods." :DDD

Airpods Pro-hoz egy tippem van ha érdekel esetleg, memóriahabos harang a gyári szilikon helyett.

Illetve én még rendeltem hozzá egy ilyen porvédő csodát mert láttam hogy hugom 2 éves Airpods-za hogy megkopott, de ez már csak hab az almán.

Az én füleim általában kivételt képeznek a "one size fits all" cuccok alól, de miután lecseréltem rengeteget fejlődött a felhasználói élmény.

[ Szerkesztve ]

Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.

(#2019) LosBlancosRM válasza f3rdzs0 (#2017) üzenetére


LosBlancosRM
senior tag

Eleinte én is így voltam. Legyen airpods pro, apple watch... De aztán rájöttem, hogy csak az ökoszisztémás maszlag miatt gondolkodtam rajtuk. Így vettem egy Sennheiser Momentum Wireless 2-t, ès várom az új Galaxy Watch-t(jelenleg az első generáciôt használom a telóval). Semmi hátrányát nem látom, hogy egyik sem apple. Szvsz marketing bullshit ez az ökoszisztéma ajnározás, amit beleégettek az emberek tudatába. Legalábbis ezen a szinten, mert pl az Apple tv irányítása jó dolog, de az is inkább egy elvárható alap. Nem tudom, hogy pl a Xiaomi tv okosítóját lehet e vezérelni a telefonjaikkal, de gyanítom, hogy igen. Machez nem volt még szerencsém, de nem is akarom, hogy legyen, akármennyire is f*s a Win. :D

Samsung Galaxy S24 Ultra

(#2020) icecave válasza Menslee (#2018) üzenetére


icecave
nagyúr

Én Comply 2.0-t vettem hozzá, szkeptikus voltam, hogy megéri-e az árát, de szerencsére megérte. Jobb zajszűrés, jobb basszus. Ami amúgy is kell, sőt, a Spotify-é is nekem, mert pl. Apple music kínálta pár előre gyártott EQ beállítás sem hoz elegendő mélyet. Nyilván ehhez szoktam, világ életemben trance és egyebeket hallgattam.

(#2021) Menslee válasza icecave (#2020) üzenetére


Menslee
tag

Én is néztem azokat, de nem akartam elhnni hogy memóriahab és memóriahab között ekkora eltérés lehet ami indokolja a Comply árát.

A basszust én is szeretem bár EQ-t nem használok.

Amit majd egyszer ki akarok próbálni az ez.

Bár nem tudom mennyire érné meg.

Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.

(#2022) szkuvi


szkuvi
tag

Sziasztok,

Ha jól tudom, az Emag is hivatalos Apple viszonteladó, a garis ügyintézés így gondolom "hivatalos" Mo-i Apple szervízben is történik adott esetben. Kérdés, hogy vajon a 2-3. évben is így van, oda küldik? Vagy ilyenkor hol/hogyan történik a garis szervíz?
Köszi! :)

(#2023) f3rdzs0 válasza Menslee (#2018) üzenetére


f3rdzs0
senior tag

köszi utána fogok nézni ezeknek. meglepő módon az agybadugós fülesekkel eddig nem volt gondom a közepes szilikont hordva (ami azért fura mert minden létező eszközömmel van valami bajom :DDD )

#2019 LosBlancosRM
ez most ilyen honeymoon phase, hogy akkor most gyorsan mindent ki akarok próbálni, de van rá esély, hogy ha az Android összeszedi magát 3-5 éven belül akkor arra váltok vissza.
Xiaomi-nak úgy igazából nincs zárt ökoszisztémája, az összes Android telefon ugyanúgy kezeli őket, ugyanaz az app ment az én Oneplus-omon mint bnőm Xiaomi-ján és semmi gond nem volt velük (van itthon minden a Xiaomi csavarhúzótól kezdve a monitoron és fogkeféken át a porszívóig :D).

az Airpods az mindig izgatta a fantáziámat, szóval most ezért váltok, de vannak olyan termékek amik esetén egyáltalán nem látom a vonzerőt, hogy beleugorjak velük is a walled gardenbe. pl Apple Watch esetén nem jön be, hogy csak másfél napot bír azért, hogy tudjon notification-t és hívásokat kezelni. szerintem az Amazfit (Xiaomi :D) jó úton jár az okoskarkötők képességeivel bíró órákkal, amik kibírnak egy-két hetet egy töltésen (nekem az órán csak az kell, hogy mérje az aktivitásom és mutassa az idő(járás)t at a glance)

f3rdzs0

(#2024) Adee_91 válasza LosBlancosRM (#2019) üzenetére


Adee_91
aktív tag

Szerintem meg nagyon jól működik az ökoszisztéma,az ahogy ezek az eszközök összedolgoznak. Én nagyon sok olyan funkciót használok,amiről már nem szívesen mondanék le,és ezt semelyik másik gyártó sem tudja. Nyilván okosan úgy van felépítve,hogy minél több almás kütyüd van,annál jobban működjön.

(#2025) kakuk.tamas válasza LosBlancosRM (#2019) üzenetére


kakuk.tamas
addikt

Mióta az új WearOS van a Sa,sumgokon, nem támogatottnaz iOS. Vagy lemaradtam valamiről?

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#2026) kakuk.tamas válasza Adee_91 (#2015) üzenetére


kakuk.tamas
addikt

AM-ot használok. És csak a 13 Pro szenved ebben. Se a 12, se az Air5 nem. Szóval nem értem...

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#2027) joey04 válasza LosBlancosRM (#2019) üzenetére


joey04
titán

apple füles helyett valóban nem nagy érvágás mást használni. de AW helyett?! hát az butaság.

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#2028) bbendre válasza LosBlancosRM (#2019) üzenetére


bbendre
őstag

"Szvsz marketing bullshit ez az ökoszisztéma ajnározás"

Nekem van Windows (11), Android 13 b1, Android 12.1 (Pixelek) és Samsung Tizen Wear os tapasztalatom is ami elég friss. Ebből csak az óra nincs meg már.
A mostani setup pedig Iphone 13 Pro Max, Apple watch 7 és MacBook pro.

Meglepő mennyire más az Apple környezet. Nagyon kényelmes az Apple "öko" szisztéma.
Na mondj, hogy bullshit ameddig nem próbáltad ki .
Az apple watch teljesen más mint a Samsung. Sok mindenben sokkal jobb és sok mindenben rosszabb, de ősszeségében sokkal jobb számomra. Leginkább az apróságok amik tetszenek.

Iphone 13 Pro Max & Google Pixel 8 Pro

(#2029) LosBlancosRM válasza kakuk.tamas (#2025) üzenetére


LosBlancosRM
senior tag

Ez komoly? :DD Nekem még Tizen van rajta, nem érzem a hátrányát.

Samsung Galaxy S24 Ultra

(#2030) LosBlancosRM válasza joey04 (#2027) üzenetére


LosBlancosRM
senior tag

Miben tud többet nyújtani? Értesítéseket megkapom, Samsung Healtben az adatokat is felszinkronizálja... Na meg legalább órának néz ki. :D

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S24 Ultra

(#2031) LosBlancosRM válasza bbendre (#2028) üzenetére


LosBlancosRM
senior tag

Mindenkinek más a fontos. Ezért is írtam, hogy szerintem. Nekem többet ér a nyitottság, mint a... Nem is tudom. Alkalmazásoknál se érzem azt, hogy jobbak lennének(funkcionalitásban még rosszabbak is). Aksi, kijelző, fluidság tényleg csúcs, bár itt is döccent már meg a rendszer. :D

Samsung Galaxy S24 Ultra

(#2032) kakuk.tamas válasza kakuk.tamas (#2014) üzenetére


kakuk.tamas
addikt

Nos, eddig ennél a zenénél volt ez.
[link] Ha lezár a kijelző, zene megáll (fülesen jó). Más előadó zenéjénél nincs ilyen gond.

Csak a 13 Pro produkálja a jelenséget. Egyszerűen nem értem. :F

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#2033) kakuk.tamas válasza kakuk.tamas (#2032) üzenetére


kakuk.tamas
addikt

Update: a linkelt zene egész albumánál csinálja.
közben le lett tesztelve egy XS-en, azon se csinálja a dolgot. :DDD
Az AM törölve lett, majd újra telepítve. Ha másnál jó 13 Pro-n, akkor feldobom az Apple-nek. Kíváncsi vagyok mit mondanak.

[ Szerkesztve ]

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#2034) despitz válasza kakuk.tamas (#2033) üzenetére


despitz
csendes tag

nálam jó

(#2035) kakuk.tamas válasza despitz (#2034) üzenetére


kakuk.tamas
addikt

Írtam az Apple fórumába, kíváncsi vagyok mit írnak. Nem nagy probléma a dolog, de érdekel mitől lehet, és van-e rá valami megoldás…

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#2036) pajorgergo válasza joey04 (#2027) üzenetére


pajorgergo
aktív tag

Én személy szerint egy Huawei Mate 20 Pro-ról váltottam 13 Pro Max-ra.
Így volt korábban Huawei Watch GT 2 Pro, Honor Magic Earbuds, Huawei Scale stb.
Autós töltő, telefon töltő, vezeték nélküli töltő amiket eladtam a telefonnal együtt, mert ugye a 13 Pro Max Power Delivery szabványt használ.

A GT 2 Pro, mostanában egyedül az alvási adatokat nem hajlandó szinkronizálni a Huawei Health-el, ezen kívül minden más működik.

Számomra az Apple Watch valahogy nem jön be, ha lenne kör alakú óra formájú órája az Apple-nek akkor elgondolkoznék a váltáson.

Habár biztos vagyok benne, hogy amit egy Apple Watch tud a felét se használnám ki, és azokért a plusz dolgokért nem adnám fel a GT2 Pro üzemidejét és strapabíróságát.

(#2037) bbendre válasza pajorgergo (#2036) üzenetére


bbendre
őstag

Szerintem ha nem jön a Huawei elleni szabályozás most a Huawei lenne az Apple. Mindenkinek Huawei cuccai lennének. A telefonok, az órák az ötletek egyszerűen zseniálisak voltak. A telefon kamerák valami brutális... és amikor már jobban mentek mint az Apple akkor jött Trump

Iphone 13 Pro Max & Google Pixel 8 Pro

(#2038) pepetech válasza pajorgergo (#2036) üzenetére


pepetech
őstag

Dettó nekem is ez volt a huawei watch esetében sőt nekem az időjárás sem szinkronizálódott az órán ott nem jelent meg nálam semmi bármit is állítottam. Samsung watch-nál a pulzus mérés zavart engem volt hogy napokig nem is mérte illetve ha nagyon felmegy a pulzusom a samsung/huawei nem is figyelmeztetett engem. én ezek az apróságok miatt váltottam csak AW-re. Füles-t én egy Huawei freebuds pro-t használok előtte samsung buds volt az ment a háztól mert a zajszűrést nem tudtam állítani sehogy sem. A huawei esetében ez nem jelent problémát így nem is érzem a hiányát egy gyári apple füles használatához.

Apple MacBook AIR M2, Apple iPhone 14 Pro, Apple Watch Series 5 Nike GPS, Huawei Freebuds Pro

(#2039) cH1 válasza pajorgergo (#2036) üzenetére


cH1
aktív tag

Én P40 Pro-ról váltottam, én is tele voltam Huawei cuccokkal, de nagyon úgy fest hogy kénytelen leszek mindtől megválni. Nekem egy Watch 3 Pro órám van, egy hétig szenvedtem vele az iPhoneon, aztán beraktam a fiókba. Folyton ledobja a kapcsolatot, sok alkalmazás nem fut rajta mert iOS eszközzel van párosítva, értésítéseket nem kapom meg, telefonkönyv szarul van szinkronizálva, és biztos vannak még más problémák amikbe az egy hét alatt bele se futottam. AW nagyon nem opció, se a formája se az anyaghasználat miatt. Itt adtak 200ért zafírkristály üveget titanium kerettel meg szíjjal, Apple meg 300+ a rozsdamentes acél...
De legjobban a fülhallgató mérgelt fel. Eléggé felháborító hogy hangszínszabájozó csak márkán belül érhető el. De valaki esetleg cáfoljon meg, vagy segítsen alternatív megoldásokkal, mert van egy elég jó felsőközép kategóriás bt fülesem ami ezzel a telefonnal elég rosszul szól. Alig vannak mélyek, de legalább a magasak is elég tompák.

(#2040) joey04


joey04
titán

Ezekkel a nem apple orakkal megy a fizetes, telefonalas, a valaszolas uzenetekre foleg diktalassal magyar nyelven meg vezeti a fitneszben a dijakat stb?

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#2041) pepetech válasza cH1 (#2039) üzenetére


pepetech
őstag

Beállítások/Zene/ és itt van bent a hangszínszabályzás is. bármilyen fülessel elérhető. ahogy írtam bt füles esetén nincs hátránya az embernek semmiben sem.

Én Huawei Freebuds Pro-val használom gond nélkül. bár én inkább nem buheráltam bele alapméretezetten maradt a hangszín szabályzó.

Az asszony pedig egy meg nem mondom milyen JBL tws-t használ az olyan 20-30K körül volt újonnan azzal sincs sok gond. (csak néha nehezen akar csatlakozni mind a 2 füles egyidőben :D)

[ Szerkesztve ]

Apple MacBook AIR M2, Apple iPhone 14 Pro, Apple Watch Series 5 Nike GPS, Huawei Freebuds Pro

(#2042) LosBlancosRM válasza joey04 (#2040) üzenetére


LosBlancosRM
senior tag

A gyártó telefonjaival igen. Majdnem feltettem én is hasonló értelmes kérdéseket, de inkább töröltem. :D

Samsung Galaxy S24 Ultra

(#2043) joey04 válasza LosBlancosRM (#2042) üzenetére


joey04
titán

Akkor a samu meg egyeb orakkal ezek nem megoldott dolgok iphone-t hasznalva?

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#2044) kory24 válasza joey04 (#2043) üzenetére


kory24
őstag

Huawei Watch 3 Pro nemhogy fizetés, de alap dolgok se mennek normálisan, úgy mint androidos telefonnal.
Állandóan megszakad kapcsolat a telefon és óra között
Adatokat nem vagy csak nagyon nehézkesen szinkronizálja

(#2045) kakuk.tamas válasza joey04 (#2043) üzenetére


kakuk.tamas
addikt

Az új Samsung órákat nem is lehet használni már iOS-el.

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#2046) pajorgergo válasza joey04 (#2040) üzenetére


pajorgergo
aktív tag

Watch GT2 Pro-nál van NFC, de ázsiában lehet csak a Huawei pay-t használni, sim kártya nincs benne de a kihangosítás a mai napig gond nélkül megy IOS-al is.
Üzenetekre ha válaszolni nem lehet, fitnesz-ben a "díjak" a Huaweinél kicsit máshogy voltak.
ha nincsenek a szankciók 100% hogy nem Apple-re váltok.

Ami legjobban felhúz a 13 Pro Max-ban hogy nincs külön egy gomb, hogy a led-et felkapcsoljam akkor amikor én akarom fótózáshoz :D vagy ha valaki tudja hova rejtették írja már meg :D

(#2047) _ak_ válasza pajorgergo (#2046) üzenetére


_ak_
addikt

Erre gondoltál?

[ Szerkesztve ]

Let's begin, de gozaimasu!

(#2048) pajorgergo válasza _ak_ (#2047) üzenetére


pajorgergo
aktív tag

Igen :DDD

(#2049) joey04


joey04
titán

Tehát akkor jól gondoltam, számomra így használhatatlan a többi óra. :R

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#2050) kakuk.tamas válasza joey04 (#2049) üzenetére


kakuk.tamas
addikt

Még a 12-esmhez volt egy Galaxy Watch Active 2, az elég jól dolgozott a telóval, csak jobban merült, mint egy búvár. Igazából csak értesítésekhez használtam, semmi extra.
(Egyébként a Watch3-ig van iOS támogatás, ha nem frissítesz WearOS-re).
Ha akarsz fizetgetni az órával, (néha egy EKG-t), és picit nagyobb kényelmet akarsz, akkor az Apple Watch alá nem adod.

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.