Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
(#137) YouriPedig egy pillanatra azt hittem én vagyok lemaradva a technikától és most már a kijelző határozza meg, hogy milyen minőségű képet tudok készíteni, nem az érzékelőlapka és az objektív
Akkor ha most az S2-esemet rákötöm egy 126cm-es 3DfullHD-s plazmatévére akkor segíthetek a NASA-nak űrfotókat készíteni, nem?

Magához a cikkhez annyit, nem sok értelme van ennek, a lehúzáson kívül. Értelmetlen dolog, értelmetlen drágán. Az S2-m is (relatíve) jó képeket csinál 8MP-en, néha rá is csodálkozom, hogy telefonhoz képest mennyire jó, mások meg egyenesen el vannak ájulva a képektől. Igen ám, de amint mellé teszem az 5MP-es Canon A610-el készült képeket, ég és föld a különbség a Canon javára.
Nem szeretem az Apple-t, de elismerem, hogy egy dolgot jól csinál(t): nem hozott ki sokmillió különböző telefont, hanem csak egyet, és ezáltal nekik is egyszerű fejleszteni szoftverileg (mert csak egy hardverre kell nem kismillióra) és a így különböző kiegészítőgyártóknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Eredeti játékok OFF topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor ha most az S2-esemet rákötöm egy 126cm-es 3DfullHD-s plazmatévére akkor segíthetek a NASA-nak űrfotókat készíteni, nem?