- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Tigerclaw #94 üzenetére
szerintem elég para, hogy több mint egy évtizede írnak már teszteket, de nincs olyan ismeretségük, hogy a megjelenés napján kapjanak valakitől egy pár napra egy iPad Pro-t.
arról nem is beszélve, hogy a videók/fotók minőségét ma már egy szimpla otthoni jutuber lekörözi,
tényleg csak ennyire telik 2016ban? mindegyik kijelző úgy néz ki mintha egy darab szar lenne, így nem csoda hogy senkit nem győz meg, meg a videók meg a leírás alapján sem. mikor leírnak egy olyat hogy max fényerőn 3d játékokkal nem megy 5 órát, miközben ez még véletlenül sem real world usage egy ilyen eszköznél. van auto fényerő pl, ami szerintem igen jól lövi be hogy mennyi fényerőre van szükség.
mondjuk bele gondolva ezek után nem csodálom, hogy senki nem akar nekik tesztre adni apple terméket, mert inkább elmegy az emberek kedve ezek után mint inkább megjön. ha nem olvastam volna / láttam volna igényes teszteket meg nem láttam volna élőben, nekem se lenne vonzó.
Vagy mondjuk videók a VR Techtől... ehhez képest nézzük meg a cikkben szereplőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest