Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Citation #4091 üzenetére
"Edigital arra gondolt, hogy úgy is jól bele vagyok pörögve a termékbe, meg nem is drága, hát jól megveszem azt így is, úgy is. Igaza is lett, bár nem náluk vettem meg, s azóta kerülöm is őket."
Az Edigitalnak tök mindegy, hogy te vagy a Cetelem bank fizeti ki a cucc árát, ne keress ott összeesküvést ahol nincs!
Valószínű, valami feltélnek nem feleltél meg, ezért dobhatták vissza, én sokszor vásárolok náluk, és a Cetelem hitelt is használom sokszor, soha nem volt még problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest