Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
válasz
Kemszi94 #303 üzenetére
Én az egyetemen használtam officet, origint, chemdrawt, isis drawt, mestrecet, más szakokon és egyetemeken is van vélhetően favorizált program ami nélkül pl egy jegyzőkönyvet nem nagyon tudsz megírni. Ezek leggyakrabban csak PC-n elérhető alkalmazások. Nálunk a munkahelyen az OSX-el csak szívás van, még a doc fileokat is szétcseszi. Pl ha egy chemdraw ábrát beillesztek docba utána szabadon módosíthatom, word alól indul a chemdraw, de ha ezt megnyitod keynote-tal, vagy OSX-es office-szal, akkor ez konvertálódik és innentől kezdve képként kezelődik és nem tudod szerkeszteni. És ez csak egy példa volt. Sztem az egyetemnek nekimenni nem Windows alapú ketyerével kockázatos, és ha nem is megoldhatatlan, mindenképpen körülményes. De ez persze csak magánvélemény.
-
Xero
nagyúr
válasz
Kemszi94 #303 üzenetére
1. A szerkesztés gomb nem viccből van.
2. A gép neve MacBook Air.
3. Ugyan már nem vagyok egyetemista jó ideje, de szerintem egy 13-as Air kiváló választás lehet. A Windows only programok futhatnak virtualizált környezetben (bőven elég úgy is az erőforrás azokra a feladatokra), míg minden másra ott az OS X kényelme.
Én anno iBook 12"-al kezdtem az egyetemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest