Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem itt a legtöbben a tetszett plecsni miatt "akadtak ki". Kiszámoltam, hogy (123/140)= 88%.
Szerintem is megérdemelt volna egy ajánlottat, mert most tényleg nagyon odatette magát az Apple, hozta a kötelezőt, és még többet is, ráadásul ha úgy vesszük olcsóbb is lett, hiszen az összes gyári Apple app ingyenes lett. Mindemellett inkább legyetek szigorúak, mintsem osztogassátok a jó plecsniket, de most tényleg én is úgy érzem, hogy az ajánlott mehetett volna rá. Igazából ebben a gépben nincs mibe belekötni. Jó kamera nem legjobb, de most egy tabletténél nem ez az elsődleges szempont.Amúgy szerintem objektív teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest