Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
válasz
GeneraL_XTX #1742 üzenetére
Megvan. Nem mondom, hogy maximálisan elégedett vagyok. (Az árról ne is beszéljünk.)
A fólia, a két szütyő meg a ceruza elmegy. A Smart Cover utánzat is elég jónak tűnik. Prímán ki tudom vele támasztani az iPad-et, de az hogy csak 3 részből áll kicsit instabillá teszi. Mondjuk lehet hogy csak ezt gondolom. Nem dőlt fel benne, pedig lökdöstem is, de a régi fajta biztosabbnak tűnt. Persze lehet, hogy a gyári jobb. Az ipad 2-eshez volt erdereti SC, külsőleg teljesen hajaz a gyárira. Ja és persze nyitja-zárja az iPad-et!
A hátlap kemény műanyag, én mondjuk szilikonnak jobban örültem volna. Nem vastagítja az iPad-et jól kézreáll, teljesen megfelelő.
DE!
A Smart Covert nem lehet csak úgy le-föl rakosgatni. Az alábbi képen bal oldalon látható egy csatorna. Ebben helyezkedik el a SC mágneses része. Nem igazán értem miért, mert a mágnes megfogja, nem esik le. Tehát csak úgy lehet használni, ha a hátlappal együtt felteszem a SC-t és úgy használom. Nekem speciel így nem jó, mert nekem csak arra kell, hogy itthon rátegyem, munkahelyen leveszem, ha jövök haza ismét ráteszem, aztán le.
Gondoltam, hogy levágom a csatornát róla szikével és minden gondom megoldódik, de most vagdossak szét egy drága cuccot?
A lényeg, hogy azt a kétezer valahányszázat simán megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest