Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
johny.attila
csendes tag
válasz
ittakary #1544 üzenetére
Én a 32 gigásamat 152-ért vettem, bontatlanul, "sufni" gsm-től, igaz angol töltővel (adaptert adtak hozzá), de nagyon kellemes csalódás ért az üzlettel kapcsolatban, főleg úgy, hogy előtte végigjártam 5 másikat, ahol kibontják, és a töltőt meg a kábelt plusz 5-10 ezer forintért adják.... Ettől függetlenül csak azért vettem ott, mert apple, és tudom hogy működik a garanciáztatás (volt szerencsém megtapasztalni), más, "simán" bolti garanciás terméket azonban biztos nem vennék ilyen helyen. Szóval ha valaki apple cuccot tervez venni, nyugodtan tegye meg ilyen helyen (a megfelelő előzetes körültekintéssel, természetesen). A különbözetből, pedig remek kis kiegészítőket lehet a masinához vásárolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borderlands 4
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest