Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
kakuk.tamas #34 üzenetére
Jó cuccaid vannak, élném ezeket az eszközöket én is.
Nekem egy iPad 5 (2017) van 32 Gb-os verzióban. Az a helyzet, hogy még így is totál használható iOS 14-gyel. Lehet, hogy 1-2 éven belül váltanom kell már a SoC miatt, de amire használom (böngészés, videók, Onedrive, Onenote, Mail, ...) még majdcsak simán elmegy. Az akksi se halt még le, megdöbbentő.
Viszont a kijelző lehetne jobb, és az nem fejlődött ebben a modellben sem. Az előlapi kamera nagyon béna. A külcsín unalmas. A hangszórók lehetnének fejlettebbek (a Mate 20 Pro-m sokkal jobban szól). A 32 Gb kevés alapmodellnek is már meglátásom szerint.
Én minimum az iPad Air-t venném magamnak már, de új belépőként az iPad-ek világába jó lehet ez is. Nekem nem lenne túl sok előrelépés, pedig eltelt pár év az iPad 5 óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest