- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutitomi
csendes tag
-
Stimpy001
aktív tag
Aki nem tudná a Roxy a Quicksilver női márkája! [link]
Szóval csak hajrá srácok, vegyétek a Roxy cuccokat bátran! -
Napfénysüti
nagyúr
JBL 3000-ért ezt elsőre nehéz volt megemésztenem. Bár így elnézve tényleg nem lehet valami nagy eresztés de ennyiért annak aki olcsó fülest keres jó. Viszont tényleg kínálhatnák egy emészthetőbb színvariációval is.
Més que un club!
-
majom2
senior tag
válasz johny dragon #7 üzenetére
nekem ugyanilyen bugyikék fülhallgatóm van zöld kábellel (nem ez a modell) utcára tökéletes. azt meg magasról lesz@rom, h mások erről mit gondolnak nekem megfelel és ez a lényeg. otthon meg már a hd595-öt használom.
#12: na én tipikusan az vagyok, aki a használt almát évek múltán bontatlan fülhallgatóval passzolja tovább
#14: én ugyanennek az in-ear változatát használom, asszem 6e pénz. nagyon szeretem. azon ráadásul még miki is van, ezért ha valaki hív, akkor ki sem kell vennem a fülemből. ideális.
-
energy_
senior tag
hát ha a starkingre gonolsz akkor ott néztem de csak a 250 van fent más oldalon meg csak egy helyen találtam ott is 7500ért
hxy:mer akor már a sarki boltban is vehetek 200ftért azért nem nem számit akkor ugy fogalmazok hogy nem a csúcsminőség a fontos de azért szóljon valahogy jelenleg is egy kinai noname (amugy zte) fülesem van annál csak jobb lehet
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
nem azért de nekem nagyon bejön ez a cucc akinek nem számit annyira a hangminőség mint pl nekem annak nagyon jó választás sztem maga a füllhalgató is jól néz ki valaki esetleg tud egy oldalt ahol lehet kapni ?
-
DemonDani
addikt
válasz johny dragon #2 üzenetére
Hidd el hogy a mai fiatalság sajnos rábukik erre is... sok emócionalitásos meg satöbbi rajgyerek. xd kevesebben vannak akik nem.
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
^Clown
addikt
Jó kis kommsersz cucc ez, de az alma-fanok biztos felkapják a fejüket: miért nem fehér?!
-
DEJVID
őstag
válasz johny dragon #5 üzenetére
Szerintem semmi baj nincs ezzel.
-
plus44
veterán
válasz johny dragon #5 üzenetére
Mentalitás kérdése. É pl. kb. leszarom ki miért röhög ki...szeretem a színes dolgokat, ennyi.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
DEJVID
őstag
Nem mintha ezt nem használhatná egy fiú
-
-igu-
addikt
A CX 300 mellett szerintem ne sajnáld.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
johny dragon
aktív tag
A gyártók direkt zárják ki a férfiakat (fiúkat) az olcsó termékeik felhasználói táborából?
Xperia mini pro 4.0.4
-
-igu-
addikt
A JBL azért elég messze van a "patinás" jelzőtől...
Középkategória, tucattermék (ezzel nem azt mondom, hogy rossz).
Általában közepes minőség, közepes áron.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest