Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sajna nem. Pedig el tudnám nézegetni, főleg a garázsban, bár nézegetés helyett inkább vezetgetném reggeltől estig (kétliteres V8 + 6 sebességes váltó = $$$). Eléggé indikálná, hogy sínen van a life plan.
De azt nem tudom, hogy miért '69-et írtam, mikor '68-as.
Ollós ajtók (elvileg a világon elsőként, a Countach ihletője), és a belseje sem épp hétköznapi,
<33
csak az a probléma vele, hogy 1 of 1 (és nem is eladó, bár nem fenyegetne a veszély :' ), ugye, és egy Alfa Romeo 33 Stradale az alapja, amiből meg 18 készült (és ötből koncepcióautót faragtak, nem gyengéket, teszem hozzá), az meg olyan 10M USD körül megy, amikor megy, és akkor még hozzá sem értek... ; ______ ;
Láttam már belőle Sam Foose által készített replikát, csak roadsteresítve, de az is egy De Tomaso Panterán alapul, és '72-ben volt 200k USD. A cockpit sem pont ugyanaz, semmi légkondi és fix ablakok, de azért egy ilyenben is elzokognék sanyarú sorsom felett. Természetesen magzatpózba görnyedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Milyen házat vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest