- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
Ne érts félre. Csupán tényleg az a vicces hogy 1-2 nap alatt 300 hsz-es háború alakul ki ebben a témában. Nem tudom miért nem érti meg senki, hogy van akinek ez kell, van akinek az. Én ettől függetlenül soha nem veszek többet ájfoonet, szerintem csak dísznek jó, ahhoz képest amit egy Android tud
-
Kapanyél
őstag
Ne ne ne, félreérted! Folyton megkapom, hogy nem vagyok objektív, tárgyilagos, konkrét.
Azt is megkapom, hogy már ezerszer elmondták, hogy az egész listám fel van fújva, meg lett mondva, hogy csak tapasztalatlan vagyok és hogy mindenre van megoldás.
Én elfogadom, ha lehülyéznek, ha hülye vagyok.De akkor ők se odáig jussanak csak el, hogy hülye vagyok... nekem mindegy, egy pofa sör vagy whisky mellett mutassák meg a tutit, nyitott vagyok.
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy attól a 3 értelmes felhasználótól hány számomra is értékes információval segítettek ma. Ennél szerintem többről szólt az írás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest