- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Samsunggal én is éveket küzdöttem anno, aztán lemondtam róla. Ez a HDMI megoldás sem lenne feltétlen lehetetlen, de ott a desktop módjuk, ami megkavarja az egészet.
Egyébként a jelenlegi Xiaomi Mi 9T-men gyönyörűen megy a HDMI kimenet egy MHL képes USB hubbal saját AOSP romon, nem is nagyon kellett rá különösebb figyelmet fordítani, ami azt jelenti, hogy viszonylag alap AOSP funkció lehet már az MHL (bár ennek most nem néztem utána). Bár a minősége nem volt a legszebb...
Samu vonalon nem játszik az MHL? Ezek az usb hubok aranyáron mennek, de meglepődnék, ha nem.
-
Na jó, de custom ROM!=nincs HDMI... megfelelő telefont kell nézni ha ROM cserét akarsz
Én helyből olyat válogatok, amire van official Line. És azon jól is működik.
HDMI-t amúgy nem tudom, csak C-VGA átalakító, van, de azt sem a gyári ROM-os céges A51, sem a Lineage-s A5 2017 nem kezeli le.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- LED világítás a lakásban
- Milyen program, ami...?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest