- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Köszönöm szépen kimerítő válaszod. Nem fenntartásokról beszélek, mert nagyon hasznosnak tartom,mert ilyen mértékű szinkront nem tudok elérni egy programmal sem mivel eleve csatlakoztatnom kellene a géphez és nem utolsó sorban egy készülékcsere esetén is jóval egyszerűbb a dolgom(vagy nem?) Persze tisztában vagyok vele, hogy net nélkül az okostelefon "halott"
A végszó nállam megerősítés volt.
Mégegyszer köszi mindenkinek a választ.
-
Drenadar
veterán
+1
És sztem az androidos telefonoknál már alapszintű dolog, hogy ha idegenkedik valaki attól, hogy van internet a telefonján az meg se próbálkozzon vele.
Egy ilyen eszköz internet nélkül... nem sok értelme van.nem kell félni a sync-től, nagyon kényelmes dolog, és én bízom a googleben.
Nem rémlik olyan botrány, hogy tömeges account lopás, contact adatok kerültek elő.
Nekem nagyon tetszik, hogy felmegyek a gmailbe, beírok új contactot, és máris a telefonon is fent van. ugyanez a naptárral, mindennel.Megszokás kérdése az egész.
Ez a téma, hogy mi van a samu meg se telefonokon, ez az android volta miatt már majdhogynem lényegtelen. Azt töltesz rá amit akarsz. nem tetszik a gyári lejátszó? cseréld le. Mondjuk winampra.megszokáshoz oda tartozik, hogy mivel nem akkora a kijelzője mint egy nokia 3310-esnek ezért nagyon meríti az aksit. Meg persze hogy nyomkodod agyba főbe, megy rajta az internet, a zene, a gps...
Én már megszoktam, hogy hazajövök és van hogy egyből teszem tölteni. egy mozdulat. Röhej, de nem nagyon izgat már.Viszont egy eset, ami mindenki segítségére lehet:
Megkaptam a telefont, telenoros voltam. elkezdtem használni és nagyon, de extra gyorsan merült le (2 óra). Eleinte nem tünt fel: mivel a kedves telenornak a munkahelyemen nagyon gyenge volt a lefedettsége ez a folyamat zajlott a készülékben:
automata hálózatválasztás1- EDGE-n van a készülék.
-Jé itt van 3G, nosza csatlakozzunk!
2- 3G-n van a készülék.
-hát ez elég gyér, menjünk vissza EDGE-re!
3- GO TO 1és a folyamatos csatlakozás eléggé meríti az akkumulátort
megoldás : only GSM. ami megint olyan idegesítő jelenséget vet fel, hogy belepittyeg a telefon a hangfalakba vonalas telefonba meg stb... (és tetü lassu)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest