- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
bozsozso #107 üzenetére
Teljesen egyetértek TRob1 válaszával. Semmi nincs tökéletes biztonságban a neten, de ez van. Ettől még nem valószínű, hogy annyi értékes ellopnivaló közül pont a mi kontaktjainkba fektetne valaki energiát. Elég nagy a Gmail-es tábor, ki a fene akarna ott mazsolázgatni? Nem éri meg a fáradságot
-
Drenadar
veterán
válasz
bozsozso #101 üzenetére
nem muszáj... csak mikor ott ajánlgatja fel, akkor akaratlanul is összekapcsolod
Szki:
elolvastam, nem ijesztett meg. A céges levelezést csak úgy írtam. Lehetőség.
Én szvsz nem lépek fel nyílt wifire. Eddig se léptem, ezután sem fogok, nem vagyok nagyon rászorulva.
mindenben lehet hiba. Ezek szerint ne bízzunk senkiben, ne is netezzünk mert a gonosz manók ezt is lehallgatjákWinben is vannak ilyen biztonsági hibák
ergo mindegy mit használsz. a féltve örzött titkok ha ilyen olyan böngészővel ilyen olyan helyre mész .... jáj.
-
TRob1
veterán
De igen, készülékcsere/meghibásodás esetén is jóval egyszerűbb a dolgod. Nem mellesleg, a gmail-ben (ha véletlen bármi történne a névjegyekkel) vissza lehet állítani elég tág időintervallumon belül tetszőlegesen (akár 1 perccel , vagy 1 nappal, héttel, asszem akár 1 hónappal azelőtti állapotra).
-
TRob1
veterán
Kb. annyira megbízható, mint gmail-en keresztül levelezni.
(Döntsd el) Persze nem muszáj oda szinkronizálnod, de a legegyszerűbb módja, hogy mindig meglegyenek a névjegyeid. Természetesen lehet különböző appokkal csak gépre is szinkronizálni (pl. MyPhoneExplorer), de van ilyesmi is: Android-Sync. Nemtudm ez pl. kihagyja-e a "gugli"-t a folyamatból. De szerintem egy okostelefonon akkor már eleve ne tárold az adatokat, ha ilyen fenntartásaid vannak (mivel a google keze elér így is, úgy is), és eleve net nélkül egy okostelefon nem ér semmit (ha net van, akkor meg az adatok ugye már nincsenek tökéletes biztonságban)
Végszó: szerintem ne félj a szinkronizálástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest