Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Én is ezt használom csak nem appként.
-
zsoma92
csendes tag
ami azt illeti, jobban szeretem a nagy barométert a szobám ablakában
-
aero.
veterán
Áhh, alig kifinomultabb, nem tudom te mit látsz ... Ott a köpönyeg is, aközött sincs semmi különbség.
-
zsoma92
csendes tag
Az iOses verzió szerintem is kifinomultabb, de csak egy hangyaf**znyival.
Remek kis alkalmazás, bár tudjuk a meteorológiának pont az ellenkezője igaz...ha azt mondja esik, akkor sütni fog a nap, ha szép időt mond úgyis esni fog (Bár ez nem az app hibája).
-
dave666
aktív tag
Hasznos alkalmazás
Már használtam és nagyon tetszik -
Namelesske
addikt
A legnagyobb bajom az alkalmazással, hogy rettentő ocsmány a felület és a widget, és nincsenek riasztások.
Jó lenne ha mindenki a natív Android szabályokat követné egy alkalmazás léterhozásakor, és legalább működnének az élő "csempék" ha má belerakták őket.
Ja és még valami. Nincs double tap zoom.
-
Igényes kinézetről azért nekem más elképzeléseim vannak.
Funkcionálisan tényleg nagyon jó, de a kinézete (widget + főprogram) nem tetszik.
(#13) Zugi: azért elég erős az amatőr kifejezés. Lehetnek benne tévedések, de attól még maga az ismertető jó lett. Ezek után várom a te írásaidat, hogy milyen minőséget képviselnek.
-
draco31
veterán
Én is ezt használom, x8-on tökéletes a képe.
-
tildy
nagyúr
válasz
callmeakos #16 üzenetére
Nezz utana jobban. Mar kb 1-2 eve is hasznaltam idokep APPot, androidon.
-
válasz
sing1ep1ayer #9 üzenetére
Én widgetet nem használok, arra van szebb is, de a többi része nekem abszolút megfelel.
-
DeFranco
nagyúr
Megerősítem, azzal a kiegészítéssel, hogy hosszabb távon (~2, esetleg 3 hét) képesek elérni kb. 30%-os találati arányt, egyéb esetekben, pl. héten belül a korreláció ~0 az előrejelzés és a tény között, a napi előrejelzésnél pedig előjelet kell váltani, ahogy írod.
Egy jó dolog van, amiből általában mi is sakkozunk, az pedig az animált radarkép.
Az jó.
-
ViharVadász
őstag
"de szeretnénk tudni milyen az idő kint" Erre van az ablak
-
bambano
titán
az időkép előrejelzéseit a weben is tartóstesztelheted, nekem az utóbbi kb. két év tapasztalata az, hogy konzekvensen soha nem találják el az időjárás változásának irányát.
Így akár jónak is mondható, mert megnézed, merre változik az idő az időkép szerint, megfordítod az irányt és azzal el is találod. kb. mintha egy előjelet elírtak volna a programban.
-
csernak75
senior tag
válasz
callmeakos #16 üzenetére
-
callmeakos
veterán
Te miről beszélsz? Hivatalos Időkép applikációra való pályázatkiírás csak Februárban volt. [link]
Hivatalosan Júniustól érhető el az Androidos, Július óra az iOS-es.
Amiről te beszélsz az maximum a böngészőből megnyitható m.idokep.hu
És még a cikk az amatőr....
(#4) aero.
Elképzelhető hogy azért csiszoltak még az iOSes változaton (mert az 1 hónappal később jelent meg) mert annak a felületét sok droidos vas lehet nem bírná el. Bár ez csak egy feltételezés, még nem láttam az almás változatot.Löncsi
Csitt a kutya
-
hallerlaller
addikt
Szerintem ez is, de a köpönyeg meg főleg tipikus példája, hogyan nem szabad kinéznie egy alkalmazásnak. [link]
-
Zugi
aktív tag
Ezt a tesztet kissé amatőrnek érzem.
"Személy szerint mióta okostelefont használok, mindig is hiányoltam az idokep.hu internetes meteorológiai oldalnak alkalmazását Androidra. Ám most végre ez is eljött: körülbelül egy-másfél hónapja már elérhető a Play-en."
Hát idokep.hu app eddig is volt mind androidra, mind iphone-ra legalább másfél-2 éve már! Személy szerint azzal sem volt bajom, jól lehetett használni azt is. Most csak újraírták az egészet, ennyi történt, nem több.
"a beállításokban engedélyeztük a GPS használatát. Ekkor automatikusan, cellainformációk alapján meg lesz határozva, hol is vagyunk"
Nem a GPS-nek vannak cellainformációi, hanem a mobilhálózatnak. Ég és föld a kettő!
"Annyi szépséghibája van a történetnek hogy a teljes Magyarország térkép nem minden kijelzőn fog teljesen megjelenni. Itt görgetni kell oldalirányba. Valószínűleg wide-os azaz 16:9-es képaránnyal rendelkező készüléknél, (például tabletek) ez a hiba nem fog jelentkezni."
Csak el kell dönteni a készüléket és máris egész képernyős lesz a térkép. Persze előtte engedélyezni kell az Android beállításokban az automatikus képernyőforgatást.
-
total90
veterán
Csak magyar térségre jó, vagy külföld is játszik?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
sing1ep1ayer #9 üzenetére
Talán mert a többiek nem adnak a widgetre? Nekem sincs kint egyik cuccomon sem csak az ikonja.
-
Paci.
tag
Esetleg kéne egy "tartósteszt" arról is, hogy mennyire pontosan jön be, amit mond. Mondjuk nyavajgás helyett le is szedhetem én is, és meglátom
. Jelenleg a gyári időjóst használom (Accuweather) az nagyjából jót mond. Meg a köpönyeg mobilos oldalát szoktam nézni, de az nagyobb tájegységekben gondolkozik. Még az érdekelne, hogy egyszerűbb droidokon (mint az én szódafon 845-ösöm) mennyire megy simán. Persze ismét nyavajgás helyett ki is próbálhatom
-
sing1ep1ayer
őstag
Az alkalmazás widgete csúnya, ráadásul mindenáron ki akarta írni saját magára a tartózkodási helyemet, de az nem fért el rajta. Testreszabni meg kábé semennyire nem lehet, szóval nálam marha gyorsan röpült és nem is értem miért értékelik a legtöbben 5 csillagra.
Van még bőven hova fejlődnie.
-
endib
tag
Jól néz ki.
Kár, hogy csak fícsőr fonom van -
Dr. Romano
veterán
Nem rossz, de eléggé zavaró, hogy a térképek kiválasztásánál a betöltés felirat nem mindig tűnik el, mikor már egyébként is betöltődött a kívánt map.
-
xlife11
senior tag
iOS-en jobban néz ki a UI, de amúgy nagyon korrekt kis app lett.
-
Ha nincsenek extra igények, akkor a köpönyeg.hu-s app-ot is érdemes ám megnézni!
-
Löncsi
őstag
Te meg miért nem tanulsz ?
Jól néz ki, rálesek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hazánk egyik legismertebb meteorológiai oldala meghódítja az okostelefonokat is.
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest