2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Android app bemutató: Időkép

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Hazánk egyik legismertebb meteorológiai oldala meghódítja az okostelefonokat is.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Azt hiszem örök dilemma lesz az hogy eldöntsük, kell e időjárás alkalmazás a telefonunkra. Hiszen sok nem biztos, hogy pontos és hiteles adatokat közöl, nem tudni mennyire van optimalizálva, és még az sem tiszta hogy hogy bán az adatforgalommal.
Sőt tény az is, hogy elsőként inkább a számítógépünkön csekkoljuk az aznapi időjárást. És most jön az az ominózus: "De mi van ha....." kérdés.

Például nyaralunk, vagy olyan helyen vagyunk ahol nincs velünk a PC-nk, laptopunk, csak a telefonunk, de szeretnénk tudni milyen az idő kint. Ilyenkor már szükséges, nemde?

Az igazi baj talán azzal van, hogy szerintem nekünk magyaroknak nincs igazán egy olyan alkalmazás sem, amelyet ismerünk és megbízunk. Nyilván a Google Play áruházban annyi az ilyen, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele, de valószínűleg egyről sem hallottunk még semmit.

És aki azt hinné, hogy ez csak arra jó, hogy megmutassa, hogy városunkban hány fok van, az nagyot téved, és ajánlom neki, hogy olvassa végig a bemutatót.

Elöljáróban: jelenleg ingyenesen elérhető az app a Google Playen és hát az ingyenes kategóriában egy igencsak komoly pozíciót foglal el:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.