Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
El is olvastam
többek között azt is, hogy mivel kezdte, viszont azt írta, hogy a számtógépmoddolást most próbálja meg. Illetve egy munkáját se láttam még itt ezen kívül logouton (,,Ez az első cikkem"-kezdet alapján szerintem te sem). Továbbá írta, hogy 20 éve tervez 3D ben, ez alapján nem egy 22 éves egyetemistáról beszélünk (ha igen, még inkább elismerésem) így valószínűleg, ha elkezdte volna "hamarabb" akkor már csinált volna pár elég klassz gépházat.Erre értettem, hogy hamarabb is kezdhette volna, így remélem egyértelmű vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GamingFórum.hu - Meghívó link
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Sovol SV08 Tele extrákkal (350x350x345)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

többek között azt is, hogy mivel kezdte, viszont azt írta, hogy a számtógépmoddolást most próbálja meg. Illetve egy munkáját se láttam még itt ezen kívül logouton (,,Ez az első cikkem"-kezdet alapján szerintem te sem). Továbbá írta, hogy 20 éve tervez 3D ben, ez alapján nem egy 22 éves egyetemistáról beszélünk (ha igen, még inkább elismerésem) így valószínűleg, ha elkezdte volna "hamarabb" akkor már csinált volna pár elég klassz gépházat.