Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én mikor vette, a VGA-t reklamáltam email-ben. Nem nagyon akartak válaszolni. Mikor válaszoltak nagy nehezen, le akartak rázni, hogy nem jár a VGA-hoz. Nagyon mérges lettem. Küldtem a linkeket, bizonyítékként majd felhívtam őket. Kértem az üzletvezetőt. 10percre rá emailben kaptam 3 gold kupont. (csak egy silver járt volna a VGA-hoz
) Jól jártam, de szégyenteljes, hogy így kellett ugatnom, hogy megkapjam azt ami jár. -
Diopapa
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Gondolom nem titok, hogy a Rami kiskere a BB....
Remélem segítettem. -
Snip3r_HUN
addikt
A hivatalos honapon a CHS és a Ramiris van feltüntetve. Viszont amikor a Ramirisra rámegyek a Best Byte honlapja jön elő és onnan nem csak kereskedés vásárolhat hanem, hanem akárki.
Fel is van tüntetve hogy jár mellé kód. -
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Aham
Azt hitttem van valmi lista erről. -
WZP
aktív tag
hamár trueaudio... találkozott már valaki olyannal, hogy a TrueAudio opció nincs a játék menüjében legfrissebb eredeti Thief+legújabb béta catalyst esetén ? És tudni már melyik cryengine-es játék fogja először támogatni a mantle-t ?
-
Honnan tudhatom, hogy melyik bolt ad kupont a kártyához?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
A Fusion Fund teljesen más. Az nagyrészt a teljes fejlesztés átvállalása. Nem véletlen, hogy számos program GPGPU-s kiegészítése első körben csak AMD-n fut, függetlenül attól, hogy az OpenCL nyílt és gyártófüggetlen. Az zömében annyi, hogy az AMD megírja a saját hardvereire azt, amit a fejlesztő kér.
Ezért akar sok fejlesztő a HSA-ra átállni, mert az garantálná a gyártófüggetlen programfuttatást.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Szívesen olvasnék a Fusion Fundról is.
Csak a múltkor jutott ez eszembe, hogy ha sok embernél a benchmarkok döntenek a processzor vásárlásánál, akkor az AMD-nek érdemes lenne segíteni a tesztekben leggyakrabban használt programoknál a GPU kihasználását - ha már egyszer éppen előnyben vannak a GPU számítási kapacitásában. Ezek szerint akkor erre ők is rájöttek
-
zolee5016
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
hát visszafelé nemigen volt ilyen tapasztalatom....

-
zolee5016
őstag
Engem az érdekel leginkább,hogy egy adott videokari mellé kiajánlott játék(ok)(Gaming Evolved AMD blabalabla )
miért fut(ottak) jobban a zöld hardveren?? 7970-em mellett volt 680-am,és bizony nemegy esetben jobban ment a GTX-en a gém mint a Radeon-on.. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
A többi szoftvernél más partnerprogram van. Ez a Fusion Fund. Teljesen máshogy működik.
Az említett programoknak van OpenCL portjuk vagy kiegészítésük, de csak a legfrissebb verzióknak. A procis tesztcsomagunkban régi verziók vannak.
A HSA az nem szükséges, de előny mert csökken a szoftverfejlesztési költség.
-
kona005
senior tag
-
inc3gnito
csendes tag
Amúgy a játékok jó optimalizálására jó példa Amd részéről az Alien Isolation,Tomb Raider 2013,Thief,Deus Ex Human Revolution. Mind minőségi munka
-
inc3gnito
csendes tag
Nekem szimpatikus az AMD filozófiája, jó ötletek,minőségi innovatív hardverek,próbálják megkavarni az állóvízet,hogy változás legyen (pl trueaudio).Az intel sose tetszett, valahogy konzervatívabbnak tünik a cég nekem.persze tudom hogy erősek a cpu i de akkor sem tetszik. Az nvidia a maxvell architektúrával végre egy innovatív új dolgot hozott ki,véleményem szerint végre elkezdett újra jó irányban haladni. Amúgy az intelt egyszerűen nem értem, ekkora gazdasági hatalommal hogyhogy nem tudott a grafikus kártyák topkategóriájában maradandót alkotni. persze lehet hogy nemsokára eljön az ő idejük...meglátjuk. én az r9 370X,R380X,R390X re várok. sokat várok tőlük. win 10 alatt remélem szépen fognak muzsikálni dx12 alatt.
-
Diopapa
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Az adobe termékei köszönik kihasználják az nvidia (CUDA) képességeit. Nem tudom a PS tudja-e, de a Premiere és az After Effects biztosan. Szóval milyen hipotetikus előnyről beszélünk?

-
Zotya84
őstag
-
-
Zotya84
őstag
Még a külön odafigyeléssel rendelt kártyák mellől is hiányzott nem egyszer a kupon. Mindezt a disztribútortól...
A másik meg, amikor visszahozták, hogy az AMD nem fogadja el, csak ha mellékeli a vásárlást igazoló bizonylatot. (Na nem mintha ez gond lenne.) Azaz lopásgyanús a kupon...
És már van nagyker, ami drágábban adja a kuponos verziót.
Akkor most ki a hunyó?
Szerintem a kupon, mint megvalósítás, mert nem a gyártótól jön, hanem az AMD-től. Ha a dobozon rajta lenne, hogy ilyen-olyan kupon van benne, akkor lehet, hogy nem tűnnének el a kuponok...
-
batai15
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Akkor innen az aprón a sok kulcs....
-
[CsuCsu]
őstag
Ezért kell osztrák Amazonról rendelni EU-garanciával.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Az AMD csak játékstúdiókkal áll kapcsolatban?
A prociteszteknél a leggyakoribb alkalmazások (mindenhol, nemcsak a PH-nél) a 3ds Max és az Adobe dolgai (Premiere, After Effects, Photoshop) - ezek mind nagy számolásigényű alkalmazások, ahol az Intel 4770K 448 GFlops-ot tud, az AMD 7850K pedig 118-at (kihasználva az AVX FMA utasításkészletet, 32 bites pontossággal).
A GPU ugyanekkor 400 illetve 737 GFlops számítási kapacitásra képes, tehát ha mondjuk az Adobe termékei kihasználnák a GPU számítási kapacitását, akkor a tesztekben (is) jelentős előnyre tennének szert az AMD termékei.
Vagy ilyen együttműködés csak a HSA keretén belül történik? -
Egonyolc
aktív tag
-
Cathulhu
addikt
Szerintem meg egyszerubb lenne a kartyanak valami kivulrol nem lathato azonositojat hasznalni, ne adj isten mondjuk kartya BIOSbol lekert adatokkal regisztralni, barmi jobb mint a kuponos. (mondom azert mert en is nagyon megszivtam, pont nem olyan nagykerbol szarmazo kartyat kaptam, amihez jart volna kupon, pedig gold lett volna...)
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ezek a boltok nincsenek azzal tisztaban, hogy megkarositottak a vevot a promocios tartalom eltavolitasaval ugyanis az AMD nem unatkozasbol csinalja ezt a marketinget.
Az a vevo akinek van nemi ralatasa egybol jelenthetne is fel szepen ezeket a boltokat ha igy jar. -
Televan74
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem kupon kellene,hanem a doboz belsejére rányomtatni.De hát ez nem az AMD hibája,hanem a hazai kapzsi embereké.

-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez így van. Ritkaság számba megy, ha talál bent az ember...nekem még nem sikerült.

-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
A kiskerek... meg a kisebb nagykerek, akik trukkoznek. A nagyok adjak szepen.
-
Snip3r_HUN
addikt
A Never Settle promócióval egyetlen gondom van, a 3 hazai nagyker vagy a kiskereskedések szinte minden alkalommal kilopják a dobozokból a kódokat. Magyarország én így szeretlek.

-
Cifu
félisten
Óóóó... Hogy emlékszem még arra, amikor a Radeon 9800Pro mellé adott HL2 kupon-t jó egy év múlva lehetett felhasználni, mert ennyit késett a HL2...

-
Blaise
veterán
A következő cikkben az Nvidia lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fűnyíró topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gyúrósok ide!
- Le Mans Ultimate
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Jól jártam, de szégyenteljes, hogy így kellett ugatnom, hogy megkapjam azt ami jár.
Remélem segítettem.
Fel is van tüntetve hogy jár mellé kód.

...gyanús, hogy igen.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)