Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
Köszönöm a segítséget mindenkinek, de más módon sikerült megoldani. Recoveryvel nem akart kezdeni semmit sem. Win10 alatt sikerült működésre bírni egy pendriveot, amit felismert, arra raktam egy win10-et és a gépen a setuppal indítottam el és így sikerült újrarakni.
-
Mystral
csendes tag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Amikor elindult a visszaállítás akkor mi történt? Mert elvileg a win8.1-nek kellett volna visszatérnie.
(Bios-t vissza kell állítani az eredeti beállításokra és ne legyen az USB portban semmi, mikor a Recovery-t(F9) futtatod.) -
Robert07
aktív tag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Megpróbálhatsz egy factory reset-et, esetleg CMD-ben ezt: "sfc/scannow" ami leellenőrzi a rendszerfájlokat.
Melyik USB portról próbáltál bootolni? Mert én megpróbálnám mindet, mert a billentyűzeten lévő az valőszínűleg egy hubon keresztül csatlakozik, ami okozhat olyat, hogy nem bootol róla a pendrive.
Esetleg próbálhatsz másik pendrive-ot is, mert ezt a nem működő win10-et szerintem már csak egy újratelepítés rakná helyre.
-
AllTheBest
őstag
Nos, nem tudom, hogy, de elindult a régi win10, viszont teljesen halott, fájlkezelőt el tudom érni, ott tudok nézelődni, de a start menü és a keresés nem működik, valamint nem érzékeli az usb-be bedugott pendriveom sem.
Próbáltam az f9-el belépni a recoverybe, de ott a csökkentett módon kívül semmi haladást nem rétem el, a visszaállításhoz kér egy lemezt... Valami megoldás van erre? -
Mystral
csendes tag
Üdv.
Én is elkövettem nem rég egy hibát ezen a tablet típuson. Aminek következtében nem bootolt többet a gép.
Megoldás a Recovery mode volt.Bekapcsolást követően nyomd az F9-t.
Hátránya, hogy újra win8.1 lesz rajta, de természetesen frissítheted 10-re.
-
Robert07
aktív tag
A bios vagy a windows dobja a hibát?
Ha a windows, akkor a boot menübe be kell tudnod lépni, és ott van valami recovery tool, amit megpróbálhatsz lefuttatni, az talán megoldaná.
Amúgy biztos, hogy UEFI kompatibilis boot pendrive-ot csináltál GPT-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Épp állítja magát vissza alap állapotba