- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shim
őstag
12 éve vagyok allergiás parlagfűre. Júliustól október végéig halál. A megállás nélküli orrfújástól tönkrementek az erek az orromban, ezért az allergiás időszakban naponta többször vérzik, szinte megállíthatatlanul. Ez egy-egy megfázás alkalmával is előjön persze.
Sokáig szedtem Claritint, de egész nap kómás voltam tőle, a többi hasonló gyógyszertől is – mellesleg semmit sem javítottak az állapotomon.
A "megváltást" a homeopátiás kezelés okozta. A Boiron nevű gyártó Pollens és Histaminum nevű készítményeit szedem. leírás
Használat előtt homeopátiás orvossal érdemes a használatról és adagolásról konzultálni.
Nem, ez nem humbug varázslat, ez gyógyszer, bárki-bármit is hallott volna róla.Nem lettem tünetmentes, de sokkal jobban érzem magam, nem vérzik be, nem viszket a szemem, tudok aludni esténként, nincs fejfájás az oxigénhiány miatt.
(Ha mégis viszketne a szemem, az eddig általam próbált legjobb szemcsepp is homeopátiás: Oculoheel. Még mindig megvan a doboz, amit először vettem öt éve. Szerencsére ritkán kell használni, de akkor azonnali és hosszantartó hatása van.)
Orrvérzésre van vkinek tuti tippje? Még régen kiégették az ereket, ami annak ellenére, hogy borzalmas fájdalommal járt, legalább nem használt semmit.Religion – causing genocides over differing imaginary friends
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest