- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
12 éve vagyok allergiás parlagfűre. Júliustól október végéig halál. A megállás nélküli orrfújástól tönkrementek az erek az orromban, ezért az allergiás időszakban naponta többször vérzik, szinte megállíthatatlanul. Ez egy-egy megfázás alkalmával is előjön persze.
Sokáig szedtem Claritint, de egész nap kómás voltam tőle, a többi hasonló gyógyszertől is – mellesleg semmit sem javítottak az állapotomon.
A "megváltást" a homeopátiás kezelés okozta. A Boiron nevű gyártó Pollens és Histaminum nevű készítményeit szedem. leírás
Használat előtt homeopátiás orvossal érdemes a használatról és adagolásról konzultálni.
Nem, ez nem humbug varázslat, ez gyógyszer, bárki-bármit is hallott volna róla.Nem lettem tünetmentes, de sokkal jobban érzem magam, nem vérzik be, nem viszket a szemem, tudok aludni esténként, nincs fejfájás az oxigénhiány miatt.
(Ha mégis viszketne a szemem, az eddig általam próbált legjobb szemcsepp is homeopátiás: Oculoheel. Még mindig megvan a doboz, amit először vettem öt éve. Szerencsére ritkán kell használni, de akkor azonnali és hosszantartó hatása van.)
Orrvérzésre van vkinek tuti tippje?Még régen kiégették az ereket, ami annak ellenére, hogy borzalmas fájdalommal járt, legalább nem használt semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Aaapaaa keddőőődiiik ! Igen sajnos megint kezdődik . Itt van végre a jó idő , mehetünk...
- Diablo IV
- Azonnali processzoros kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest