Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
12 éve vagyok allergiás parlagfűre. Júliustól október végéig halál. A megállás nélküli orrfújástól tönkrementek az erek az orromban, ezért az allergiás időszakban naponta többször vérzik, szinte megállíthatatlanul. Ez egy-egy megfázás alkalmával is előjön persze.
Sokáig szedtem Claritint, de egész nap kómás voltam tőle, a többi hasonló gyógyszertől is – mellesleg semmit sem javítottak az állapotomon.
A "megváltást" a homeopátiás kezelés okozta. A Boiron nevű gyártó Pollens és Histaminum nevű készítményeit szedem. leírás
Használat előtt homeopátiás orvossal érdemes a használatról és adagolásról konzultálni.
Nem, ez nem humbug varázslat, ez gyógyszer, bárki-bármit is hallott volna róla.Nem lettem tünetmentes, de sokkal jobban érzem magam, nem vérzik be, nem viszket a szemem, tudok aludni esténként, nincs fejfájás az oxigénhiány miatt.
(Ha mégis viszketne a szemem, az eddig általam próbált legjobb szemcsepp is homeopátiás: Oculoheel. Még mindig megvan a doboz, amit először vettem öt éve. Szerencsére ritkán kell használni, de akkor azonnali és hosszantartó hatása van.)
Orrvérzésre van vkinek tuti tippje?
Még régen kiégették az ereket, ami annak ellenére, hogy borzalmas fájdalommal járt, legalább nem használt semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Még régen kiégették az ereket, ami annak ellenére, hogy borzalmas fájdalommal járt, legalább nem használt semmit.