- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Ehh, a nem hírhez kapcsolódó problémáidat a WIn7 topikba írjad, és akkor még választ is kapsz...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Namelesske #88 üzenetére
Az aerót gyenge gépeken bizony télleg ki kell kapcsolni, hogy normálisan fusson a Win.
-
WonderCSabo
félisten
Nem, nem egyenlő, csak meg kell tanulni helyesen érteni a dolgokat, ha vki figyelmetlenül ír, akkor is. Ha pedig esetleg félreérted, semmi gond, de ne a másikat oktasd ki.
spirit007: Van benne vmi, bár nagy hülyeség SP1-re várni.
freelancer: Igazad van, de nem bírtam egyszerűen szó nélkül.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Vagy szerinted az OSX, BeOS, OS/2 Warp, ... lényegében windows kernelre épülő klónok ? Akkor kérlek fejtsd ki ezt bővebben
Te atyaúristen ezt hogyan olvastad ki?
Igen, tudom, hogy csak részhalmaza a linux, sőt használok linuxot is.Tessék átfogalmazom a kérdést, csak a te kedvedért, előzőleg lusta voltam és csak linuxot írtam:
Milyen igazság? Te eldöntöd, hogy a Win nem közelíti a nem Windowsokat, és ez az igazság?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #21 üzenetére
Jah, értem. Persze a linux mindig is kevesebb erőforrást kívánt, ezt nem tagadom. Egyébként látom, hogy 1GB RAMod van, sztem felesleges kikapcsolni. Egyébként a WIn7 kihasználja a helyet, nálam pl. 1,2GB-ot fogyaszt.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #12 üzenetére
Már jópárszor leírtuk, hogy a Win7 nem zabálja a memóriát, hanem kihasználja. Előre prefetchelve vannak a programok, ezért gyorsabban induénak el. Ha szükség van memóriára, akkor a Win7 rögtön csinál helyet. A fájlmásolásos dolog gáz, én még nem találkoztam ilyennel. Egyébként haverom egymagos Turionos notiján röhögve megy Aeróval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 3
- Napelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest