Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
doncortio
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Áá, nekem is hiányzik
Az a baj, hogy uncsitesómnak kölcsönadtam a lemezt, hogy felrakja. De mikor két hét múlva számonkértem már ő is kölcsönadta az osztálytársának. Na ekkor egy,ásután kb ilyen lett az arckifejezésem:

Mondtam neki, hogy sürgősen szerezze vissza (amúgy is én vagyok erőfölényben
), mert ez milyen már, hogy a kölcsönadott cuccot továbbadod másnak. Mondta, hogy oké, de másnap hívott, hogy az osztálytása is továbbadta a szomszédjának és a szomszéd srác pedig valaki másnak (!!!!!!!). MIFÉLE GERINCTELEN ALAKOK LAKJÁK AZT A VÁROST???!!! Na ekkor döntöttem úy, hogy saját kezembe veszem az irányítást. Apámtól elkértem a bomberjét, napszemcsi fel (nyár volt, na), motorra felpattanok és MINDEN egyes állomást végigjártam mire meglett a játékom! (Annyi legalább enyhítette a lelkibékémet, hogy láttam a sok kis *** arcát amikor megláttak engem
) A lemez tiszta karc volt, a kézikönyv meggyűrődött, a tok megrepedt. Ekkor döntöttem el, hogy SOHA a jó büdös életbe nem adom máskor kölcsön egyetlen játékom senkinek. Mentem is az uncsitesómhoz kártárítést követelve, de azzal védekezett, hogy a legjobb barátjának adta kölcsön. Mondtam, hogy nem érdekelt, miféle gerinctelen alak adja tovább a kölcsönkapott dolgot másnak (pedig még a lelkére is kötöttem, hogy két szeme rá, mert különben...). Hál istennek a blokk is megvolt és mondtam neki, hogy vagy térítse meg a károm vagy vegyen egy újat, de nem volt hajlandó. Ekkor fordultam a naybátyámhoz, hogy tegyen igazságot. Történet elmesél, keze lendül, uncsitesóm a földön. Az apja szépen kioktatja, és mondja, hogy egyezzünk meg. Én elmondtam azt is amit uncsitesómnak ("...vagy térítse meg a károm vagy vegyen egy újat...") és mondta is, hogy holnap az uncsitesóm azzal kezdi, hogy a saját zsebpénzéből vesz egy újat és el is hozza hozzám. Minden jó, ha a vége jó
)) Nem hánytam a szemükre, hogy ez nekem mennyi lelki sérelmet okozott (
) meg benzinköltséget, de úgy éreztem az uncsitesóm megkapta a büntetését (még a buszjegyet is meg kellett vennie, mert nem egy településen lakunk
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az a baj, hogy uncsitesómnak kölcsönadtam a lemezt, hogy felrakja. De mikor két hét múlva számonkértem már ő is kölcsönadta az osztálytársának. Na ekkor egy,ásután kb ilyen lett az arckifejezésem:

), mert ez milyen már, hogy a kölcsönadott cuccot továbbadod másnak. Mondta, hogy oké, de másnap hívott, hogy az osztálytása is továbbadta a szomszédjának és a szomszéd srác pedig valaki másnak (!!!!!!!). MIFÉLE GERINCTELEN ALAKOK LAKJÁK AZT A VÁROST???!!! Na ekkor döntöttem úy, hogy saját kezembe veszem az irányítást. Apámtól elkértem a bomberjét, napszemcsi fel (nyár volt, na), motorra felpattanok és MINDEN egyes állomást végigjártam mire meglett a játékom! (Annyi legalább enyhítette a lelkibékémet, hogy láttam a sok kis *** arcát amikor megláttak engem
) A lemez tiszta karc volt, a kézikönyv meggyűrődött, a tok megrepedt. Ekkor döntöttem el, hogy SOHA a jó büdös életbe nem adom máskor kölcsön egyetlen játékom senkinek. Mentem is az uncsitesómhoz kártárítést követelve, de azzal védekezett, hogy a legjobb barátjának adta kölcsön. Mondtam, hogy nem érdekelt, miféle gerinctelen alak adja tovább a kölcsönkapott dolgot másnak (pedig még a lelkére is kötöttem, hogy két szeme rá, mert különben...). Hál istennek a blokk is megvolt és mondtam neki, hogy vagy térítse meg a károm vagy vegyen egy újat, de nem volt hajlandó. Ekkor fordultam a naybátyámhoz, hogy tegyen igazságot. Történet elmesél, keze lendül, uncsitesóm a földön. Az apja szépen kioktatja, és mondja, hogy egyezzünk meg. Én elmondtam azt is amit uncsitesómnak ("...vagy térítse meg a károm vagy vegyen egy újat...") és mondta is, hogy holnap az uncsitesóm azzal kezdi, hogy a saját zsebpénzéből vesz egy újat és el is hozza hozzám. Minden jó, ha a vége jó
)) Nem hánytam a szemükre, hogy ez nekem mennyi lelki sérelmet okozott (