- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
.
-
nagyon szép
-
válasz
Crystalheart #18 üzenetére
Ej, de szepen megmagyaraztad, hogy igazabol nem nyuszi vagy, hanem nemeslelku! Csak el ne hidd magadnak
-
Crystalheart
őstag
Nem értelek félre, szerencsére nem mindenki ilyen, mint én, hamar kihalna az emberiség.
Viszont szerintem nem szárazik belőle olyan károm, amit ne tudnék elviselni. Nem mellesleg ha egy mérleg egyik karjára az én keserűségemet és a másikra a lány boldogságát tennénk, bizony utóbbi húzna lefele.
Hosszútávon pedig még semmi sincs megírva előre, bármi lehet. Főleg azért, mert mindez nem befolyásolja a világban való boldogulást.
-
Retro11
senior tag
válasz
Crystalheart #14 üzenetére
No de félre ne érts. Szép dolog ez, meg minden. Csupán ebben a világban, ez nem kifizetődő.
-
NoLF
veterán
válasz
Crystalheart #14 üzenetére
hát én először inkább magamat venném számításba...
-
Retro11
senior tag
válasz
Crystalheart #12 üzenetére
Akkor Te most mi (milyen) vagy?(szexuális)
Mod: Látom el tévedtél pár századot. Esetleg még fiatal vagy. (tippre 19)
-
brownus
veterán
válasz
Crystalheart #8 üzenetére
ugyan, tele van a világ ilyen szerencsétlenekkel, ha nem is pont így zajlik le kettejük között a dolog. meg hány érdek kapcsolat van... csak legyen valaki...
szerk:
én mindig azt mondom, hogy szinte mindenki ott rontja el, hogy nem meri elmondani a gondolatait a másiknak. az a fránya kommunkiáció....ja, meg nekem úgy állt volna a f@szom egy ilyen szitubanm, hogy csak na. erre a lány lehet megmozdult volna, kérdez a nyúl válaszol, hogy: IGEN, szeretlek! és a mai napig élnek boldogan... ja, és keféltek volna egy nagyot már ott
-
brownus
veterán
válasz
Topiccsendőr #4 üzenetére
végre egy őszinte ember
i quite agree;)
gyáva f@sz és punci az ilyen de inkább nem folytatom, csak annyitméghogy:
az élet nem a főpróba élni kell blablabla nemtom hogy van tovább, gondolom értitek mit akartam ezzel mondani...
nemtom hány éves aki itt hozzászólt de aki ezen elmerengett az még gimibe jár vagy wtf??
-
Emo-e vagy? (Nem mintha az mentseg lenne a pontok es nevmasok tultengesere meg a tagolas hianyara.)
-
Topiccsendőr
addikt
atomot mindkét plátói hokinyúlnak!!!
-
Ez tényleg nagyon szép.
-
venember83
nagyúr
Igen. Teljes mértékben egyetértek.
-
Dr.Anonymus
addikt
ez gyönyörű, és szomorú, és elgondolkodtató...
én még nem kaptam meg levélben, úgyhogy köszi, hogy leírtad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Update 08.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest