Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Mondjuk lehetett volna ésszel is nyitni, például szabályzott ülésrenddel, megszabott távolságban elhelyezetett asztalokkal etc... dehát nem így sikerült, mert fent megint elfelejtették hogy az embereket szabályozni kell, alapjáraton nincs annyi gógyi sokaknál hogy megértsék a szabályokat amiket egy éve követnünk kéne. Ne legyen igazam, komolyan, de nem biztos hogy a következő hetek számai szépek lesznek ezután... gondolom senki se akar még egy Olaszországot, pedig ez elég egyenes út is lehet oda is akár. És akkor el is jutunk odáig hogy kórházba már nem is tud kerülni az ember...
-
Lord Myn
senior tag
Egy gimnazistának-egyetemistának ezek a legszebb évei, ez szinte egy év börtön volt számukra. Egy nyár kimaradt, még egy nem maradhat ki.
Ja, és milyen jó lesz neki, ha véletlenül emiatt az lesz az utolsó nyár neki (vagy a szüleinek)...
Azt nem fogják fel az emberek, hogy ez olyan, mintha háború lenne (csak itt kvázi láthatatlan az ellenség - egy vírus). Háborúban van iskola? Háborúban van buli meg mozi? És még mindig jobb, hogy a lakásunk kényelmében vagyunk börtönben és nem egy légópincében...
Én október óta szinte ki sem tettem a lábam otthonról (az előtte lévő márc-október szakaszban sem sűrűn) és még nem vagyok benne biztos, hogy miután a második oltást megkaptam fogok-e emberek közé menni maszk nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest