Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
"Az okostelefon pont olyasmi, amire kicsiként őrületesen vágytam volna és fülig ért volna a mosolyom, ha kapok egyet. Most pedig a legközönségesebb termékek egyike."
Én is el szoktam néha azon gondolkozni, mennyire nyilvánvalónak tűnik az embereknek, hogy van egy okostelefonjuk, amin egy kattintásra van a világ összes (publikált) tudása, miközben nem is kell messzire menni, 15 éve még az emberek többsége csak álmodott a fullHD felbontásról a 17"-os CRT-n, vagy arról a teljesítményről a PC-jén, amit most egy középkategóriás mobiltelefonnal bármikor zsebrevághat. Ami szomorúbb, hogy nem is igazán értékelik ezt.
-
Én anno gyerekkoromban (2000 körül) azt álmodtam, hogy egy nagy kijelzős gagyi kis 500 ft-os multiméteren (
) tudok Roller Coaster Tycoon-t játszani. Hát, ez is valóra vált, egy az egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) tudok Roller Coaster Tycoon-t játszani. Hát, ez is