- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Az a "nyél".
Nem tudom, mennyire vetted észre, de az ilyen kialakítású éllel ellátott cuccok nagyon nem kellemesek hasogatni, mert baromira messze elpattintják a hasábot, ha szétvágod. Nekem is volt hasonló cuccom, de baromira nem szerettem. Van egy svéd, kétélű, nagyon vékony profilu fejszém is, a csodahasító fejszék sehol sincsenek hozzá. Egy pótkocsi cser ágtuskót simán szétvertem vele..nem tudom, mennyire van meg a rommá szikkadt, millió csomóból álló, cser ágtuskó formátuma, de a csodafejszékkel max karcolgattam őket..
Ilyen jellegű volt, nem ez, de hirtelen ilyen képet találtam, a fej kialakítása hasonló, csak azért lényegesen jobb cuccról van szó.
A Fiskarsot baromira szeretem, tudom, hogy nem olcsó, de már régóta megvan és hibátlan. Ilyen kompoztitnyeles holmiból ennyi idő alatt 2-3 db ment a kukába régebben..aztán meguntam. A Fiskarsnak nagyon nagy a méretválasztéka, igazából van nekem egy egykezes is belőle, ami még épp hogy kényelmes egykezesnek, de kétkezesnek is lehet használni, ha oda akarsz vele bszni egy komolyat.. Szal én inkább egyszer veszek meg dolgokat, aztán csak használom..csak használom..csak hasznáom.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Küszöbön az androidos PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest