Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz VIPowER #38 üzenetére

Az a "nyél". :DDD :DDD :DDD

Nem tudom, mennyire vetted észre, de az ilyen kialakítású éllel ellátott cuccok nagyon nem kellemesek hasogatni, mert baromira messze elpattintják a hasábot, ha szétvágod. Nekem is volt hasonló cuccom, de baromira nem szerettem. Van egy svéd, kétélű, nagyon vékony profilu fejszém is, a csodahasító fejszék sehol sincsenek hozzá. Egy pótkocsi cser ágtuskót simán szétvertem vele..nem tudom, mennyire van meg a rommá szikkadt, millió csomóból álló, cser ágtuskó formátuma, de a csodafejszékkel max karcolgattam őket. :D.

Ilyen jellegű volt, nem ez, de hirtelen ilyen képet találtam, a fej kialakítása hasonló, csak azért lényegesen jobb cuccról van szó.

A Fiskarsot baromira szeretem, tudom, hogy nem olcsó, de már régóta megvan és hibátlan. Ilyen kompoztitnyeles holmiból ennyi idő alatt 2-3 db ment a kukába régebben..aztán meguntam. A Fiskarsnak nagyon nagy a méretválasztéka, igazából van nekem egy egykezes is belőle, ami még épp hogy kényelmes egykezesnek, de kétkezesnek is lehet használni, ha oda akarsz vele bszni egy komolyat. :D. Szal én inkább egyszer veszek meg dolgokat, aztán csak használom..csak használom..csak hasznáom. :).

Új hozzászólás Aktív témák