Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Nem újonnan vettem, hanem 4 évesen. Egy év alatt nem csökkent 400e forinttal az értéke. Talán az első évben még megvan 250 is, következőben 200, de az azt követőben már csak 100 aztán még kevesebb. Én nem tudom 5 év alatt leírni a 4 millás autót, mint az egyszeri vállalkozó... És nem is fogom eladni se most se jövőre (kb 10 évesen terveztem, azért is számoltam ennyire...)
De jó - legyen a kedvedért 300e idén az éves amortizáció. Így a végösszeg... 8829 forint (még mindig 50 forinttal a tömegközlekedés alatt. Plusz 3 óra szabadidő amit a családdal és további 5 óra, amit nem büdös vagonokban, hajléktalanok által piszkított ülésen szorongva, várókban és gyalogolva kell alkalmanként eltölteni. Idén. Jövőre 500 forint plusz, azután majdnem egy ezres. Alkalmanként.Két személyre (felnőtt+gyerek).
Háromra (ahogy eredetileg számoltam) minimum 5360 forinttal járunk jobban.AE
-
moha21
veterán
Ha ugyanannyiba jönnénk ki akkor is inkább az autóra költöm a pénzt, mint a MÁV-ra, mert röhej ami ott megy. ( komolyan a mozdonyvezetők is pislognak sokszor).
Uniós pályázatból megcsinálták Mezőtúr- Gyoma vagy meddig 160 km/h-ra a pályát egy pár éve, de már cserélik a talpakat.
Ha 80-al eljutok Csabáig az már ritkaság.A vonatjegy meg akkor is ennyi volt már amikor 300 Ft alatt volt a benzin és gondolom ezt is emelik majd, a színvonalat meg szokás szerint csökkentik.
Volt, hogy számoltam átlagsebességet BP-től hazáig ( 240 km elosztva az indulási idővel ), 36 km /h -át kaptam 2010-ben.
Gyula után meg azzal szoktam viccelni a néppel, hogy most már biztosan nem lesz felsővezeték szakadás , azért mert nincs is.:>
Mellesleg imádok vonatozni, nagyapám és nagyanyám MÁV-tól mentek nyugdíjba, szóval nem ilyen indokból írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha 80-al eljutok Csabáig az már ritkaság.