- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Mivel nálam 100ezer körül van a lélektani határ a telefonokat tekintve, egy Redmi Note 9 Pro-m van, aminek a fotós képességei nekem megfelelnek, ha jobb minőséget szeretnék, van egy belépő tükrös Nikon fényképezőgépem is, azt egy félmilliós telefon se tudja űberelni.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
A fotós képességekben pont az a baj, hogy egy belépő kategóriás telefon a 4 kamerájával, (amiből egy a használható), azzal az eggyel is (ami azért 64MP) néha sz@rabb képet csinál, mint amit egy 8-10 éves telefon csinált a 8MP-es kamerájával...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Algieba
őstag
Kisgyerekként a menedzserkalkulátor megihlette a fantáziámat, és láttam egy álmot, amiben színes kijelzője volt a kütyünek, volt benne rádió/tévé, lehetett rajzolni a kijelzőjére, és még egy csomó mindent tudott. Ezért nekem a fapados kategória kézi számítógépei is bámulatosak. De a cikkben is írom, hogy a 2005-ben vett nyomógombos SEK508 is "okosítható" volt apró java alkalmazásokkal. És tényleg hitetlenkedve örültem, amint mp3 szólalt meg az aprócska mobil hangszórójából.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
totron
addikt
Vagy valamit tudnia kéne még amit nem tud?
Hogyne: emberi vonalélességgel, normális szín- és dinamikatartománnyal, zajmentességgel bíró fotóminőség (a jó színre már láttam példát). Dedikált fotómasinákhoz mérve, nem a mobilos korszakban megismert és torkokon lenyomott, idézőjeles minőségre gondolok. A fejekben a megapixelek száma helyett legalább a fent sorolt szempontok alapján való képértékelés. Alsó hangon 3 napos akksiidő, cserélhető akksival, nagyobb választék képernyőméret és képarány, na meg dizájn terén. A csupasz technológiai lehetőségeket véve ezek egy része a csak kategória, de mégsem léteznek a trendek miatt, nincs a kezemben, nem tudom megvenni, használni, holott szeretném. -
bacsis
Közösségépítő
Nézőpont kérdése...
Miről i van szó? "Mobiltelefon"
Ez már le volt tudva egy Ericson GH198-assal is... nagyobb farzsebben elfért, akkuja is elég jól bírta már, tudtál vele mobiltelefonálni... Kész volt...
De az ember meg a cégek egyre csak többet és többet akartak/akarnak. Az ember újabb funkciókat, a cégek meg több profitot.
Szóval igen, én is úgy gondolom, mert a fejlődés kicsit visszább vett a tempóból. Mindig csak a már meglévő funkciókat reszelgetik tovább... Egy ergo kész telefonoknál. De ettől még lehetne fejlődni, csak ki kellene találni új HASZNOS funkciók beépítését... Na és ez az ami hiányzik többünk szemében
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest