- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
-
Algieba
őstag
Kisgyerekként a menedzserkalkulátor megihlette a fantáziámat, és láttam egy álmot, amiben színes kijelzője volt a kütyünek, volt benne rádió/tévé, lehetett rajzolni a kijelzőjére, és még egy csomó mindent tudott. Ezért nekem a fapados kategória kézi számítógépei is bámulatosak. De a cikkben is írom, hogy a 2005-ben vett nyomógombos SEK508 is "okosítható" volt apró java alkalmazásokkal. És tényleg hitetlenkedve örültem, amint mp3 szólalt meg az aprócska mobil hangszórójából.
-
totron
addikt
Vagy valamit tudnia kéne még amit nem tud?
Hogyne: emberi vonalélességgel, normális szín- és dinamikatartománnyal, zajmentességgel bíró fotóminőség (a jó színre már láttam példát). Dedikált fotómasinákhoz mérve, nem a mobilos korszakban megismert és torkokon lenyomott, idézőjeles minőségre gondolok. A fejekben a megapixelek száma helyett legalább a fent sorolt szempontok alapján való képértékelés. Alsó hangon 3 napos akksiidő, cserélhető akksival, nagyobb választék képernyőméret és képarány, na meg dizájn terén. A csupasz technológiai lehetőségeket véve ezek egy része a csak kategória, de mégsem léteznek a trendek miatt, nincs a kezemben, nem tudom megvenni, használni, holott szeretném. -
bacsis
Közösségépítő
Nézőpont kérdése...
Miről i van szó? "Mobiltelefon"
Ez már le volt tudva egy Ericson GH198-assal is... nagyobb farzsebben elfért, akkuja is elég jól bírta már, tudtál vele mobiltelefonálni... Kész volt...
De az ember meg a cégek egyre csak többet és többet akartak/akarnak. Az ember újabb funkciókat, a cégek meg több profitot.
Szóval igen, én is úgy gondolom, mert a fejlődés kicsit visszább vett a tempóból. Mindig csak a már meglévő funkciókat reszelgetik tovább... Egy ergo kész telefonoknál. De ettől még lehetne fejlődni, csak ki kellene találni új HASZNOS funkciók beépítését... Na és ez az ami hiányzik többünk szemében
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Nokia 7650 megvan a mai napig. Persze már nem működik, hiszen az akkuja régen kipurcant, azonban értékes technológiai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest