Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriss
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egy 624 x 352-es felbontású avi filmet akadás mentesen le tud-e játszani? Feliratot tud kezelni vagy nem ? És a 3" kijelző véleményetek szerint alkalmas filmnézésre?
-
descence
tag
Szerintem pont kifogtál egy defektes modellt. A kijelző tényleg szinte olvashatatlan, ha telibe rásüt a nap. És igen, a videókat tényleg egy kicsit kisebbre kell konvertálni, mert nálam csúszik akkor a hang. Nekem eddig csak 1x fagyott le, zenelejátszás közben, de a zene ment alatta tovább.
A képek forrását pedig szépen lassan majd átírogatom, de vannak egyéb elfoglaltságaim is.
-
VIC20
őstag
Sajnos én nem tudom maradéktalanul alátámasztani a dicsérő szavakat.
Tényleg jó kis készülék lenne, ha nem tapasztaltam volna az alábbiakat:
- A kijelző betekintési szögével van valami gond: nem pont szemből kell nézni, hanem el kell fordítani egy kicsit oldalra, ez kicsit zavaró.
- Elég gyakran lefagy a videó része (a hang megy tovább, és minden más funkció is oké). Aztán jöhet a RESET (tűvel vagy más hegyes eszközzel).
- Szép, hogy "MP5"-lejátszónak reklámozzák, de ez azért nem teljesen helytálló. Tény, hogy lejátssza a magas bitrátájú, nagy felbontású, PC-hez szánt DivX-eket /XVideket, de érdemesebb mégis átkódolni a filmet az ő felbontására, mert különben akadozik a lejátszás. (Mondjuk ez az egy dolog engem nem igazán zavart. Mármint nem az akadozás, hanem az , hogy át kell kódolni.)Persze lehet, hogy csak nekem sikerült egy nem tökéletes darabot kifognom.
-
Napfénysüti
nagyúr
Egész jó kis kütyü.
-
JanFe
aktív tag
Jo cikk
-
buherka
addikt
Ne használd a képfeltöltés.hu-t...az egyik legmegbízhatatlanabb képmegosztó. Hol jó hol nem jó.
Lehet, hogy pár hét múlva törlik is a képeidet a szerverről.Használd a ImageShack-ot.
-
domi007
őstag
Csak nekem nem jon be egy kep sem?
-
Oldmobil
aktív tag
Jó lenne valami bevezetőt írni a cikkhez, hogy nyilvánvaló legyen, hogy miről is szól a cikk... Egyébként jó lett :-)
-
RobRoy333
csendes tag
Üdv!
Egy olyan üzletben dolgozom, ahol tartjuk ezt a készüléket, és nagyon meggyőző volt számomra is. De arra nem jöttem rá, hogy lehet számot léptetni a zenelejátszóban a készülék megrázásával. Mert ugye elvileg lehet (valahol ezt olvastam)?
A segítséget előre is köszi!
Rob
-
Mr.Csizmás
titán
olcsón jót
A kijelző 320x240”-os mérettel
(320 x 2,54) x (240 x 2,54) = ~ 6x8 méteres kijelzője van?
vedd ki az a felső cicakörmöcskét
javaslom mérettel helyett a pixel szót használd
Új hozzászólás Aktív témák
lo Most bemutatom nektek az Alcor cég, szerintem legjobb MP4 lejátszóját.
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest