- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
Sziasztok!
Milyen a telefon GPS-vevője? Mennyire gyorsan talál jelet, mennyire stabil, mennyire pontos?
-
mteó
csendes tag
Hogy működik itt a fórum? A másik alcateles topicban -https://mobilarena.hu/tema/alcatel_pop_4s/hsz_101-150.html- feltettem egy kérdést, amelyre hárman válaszoltak.Az egyikre viszontválaszoltam, de a többire már nem tudok mert ez jelenik meg:
Kérjük, hogy várj türelemmel, amíg valaki válaszol a hozzászólásodra, ne írj újabb hozzászólást! Köszönjük megértésedet!
-
Vodafone Smart Ultra 7 = Alcatel POP 4S
-
H.Istvan25
senior tag
Jó kis teló ez is, megéri az árát
-
draco31
veterán
Nekem egy másik gyártmányú alca van, ami voda smart prime 6 néven fut, ott is előfordul néha, hogy nem zár le a képernyő. De sokszor figyeltem már más embereknél más telefont más rendszerrel ( win inkább ) hogy ott sem mindig zár, és arra jutottam, hogy rosszul van fülhöz tartva.
Személy szerint ha felveszem a hívást, vagy én hívok, akkor egyszerűen lezárom a lezáró gombbal, olyankor nincs gond. Ha meg vége, csak nyomom a gombot, felold a kijelző. -
dethroner
veterán
A képek egy része a pécsi Nevko környékén készült, ugye?
-
SaGa59
őstag
Miben? Azt nem tudom, hogy a snapdragon 808 jobb-e, mint a P10, de nekem pl mindenképp jobb az MTK proci, még ha kicsit lassabb is lenne, bár a nyers adatok szerint egy hangyányival gyorsabb. A Mi 4C-ben nincs B20, az aksija kemény 120mA-rel nagyobb, cserébe ott a miui, ami nem feltétlen előny. Nem bővíthető. Nincs benne FM rádió, NFC. Amiben jobb: infra, 5 hüvelykes kijelző, kisebb méret és talán masszívabb hatású. A POP 4S ez utóbbiban kissé elhibázott, a levehető hátlap néha „reccsen”.
Persze jobb lenne olyasvalaki véleményét olvasni, akinek mind a kettő volt már a kezében pár napig. -
SaGa59
őstag
Nem. Esetleg próbáld meg az MTK Engineering Mode appal kalibrálni a proximity szenzort. Esetleg nézd meg, hogy nem kapcsoltál-e be valami szuper energiatakarékos módot, a cikk írójának volt hasonló gondja és nála valami ilyen volt az ok, Részletek a másik POP 4S topikban a 42-es és 45-ös postban.
-
bali73
tag
Üdv.Nekem egy problémám lenne csak a telefonnal.Hívás közben nem mindig zár le a képernyő amikor a fülemnél van és így megnyit dolgokat ahogy hozzáérek.Esetleg tapasztalta ezt még valaki?
-
SaGa59
őstag
válasz
janeszgol #17 üzenetére
Elég érzékeny a kamera, meg is lepődtem, mert az esti felvételek meglepően jók, közel sem olyan zajosak, mint a telefonoknál megszokott. Lehet, hogy tűző napon, automata vagy valami nem tájép beállításnál már túlságosan is érzékeny. Letöltöttem pár az itteni fórumokon emlegetett fotózó appot, de egyi sem tudott a képminőséghez hozzátenni, egyedül azért tartok egy másikat fent, mert az alap nem tudja rátenni a képre a helyszín és iőadatokat, csak az EXIF adatok közé. Cserébe helyből csinál panorámát meg elolvassa a QR kódokat. Az előlapi kamerának is van vakuja.
A beszédhangszóró kellemes, kihangosítva se hallottam recsegést, de túl sokszor így még nem használtam. A második mikrofon (amitől a videofelvétel hangja sztereo) valószínűleg zajszűrőként is dolgozik, sőt talán az az elsődleges feladata. A csengőhangerő nagyon erős, harmadára vissza kellett vennem, hogy a kollégák ne lázadjanak fel körülöttem. Bár mióta tokba került, ez erősen letompult, de még így is hangos.
-
janeszgol
félisten
Edigitalban 65 ezer forint. Hány ennyit bőven megér. Egy valami nem tetszett és az a kamera. Túl sötétek, színt vesztettek a felvételek. Most nem tudom, hogy nagyon tűzött a nap és beégtek a felvételek vagy alapból ilyen fényérzékeny.
A beszédhangszóró minőségéről nem esett szó vagy nem találtam.Pécsi gyerek az OT-990 am aga idejében egy nagyon népszerű, jó telefon volt. Szériahibája viszont volt: microUSB port meghibásodása.
-
bookninja
tag
azert nem kell tuldicserni a markat, az ot-995 is egy ipari hulladek volt, nulla supporttal, sajat tapasztalatbol mondom. azota is aldom bagyuszt, aki valamennyire hasznalhatova tette azt a telot a fozott romokkal.
azota persze lehet, hogy fejlodott valamennyit a tcl. -
szupermacs
veterán
OT Star használhatatlan volt, főzött romokat sem találtam értelmeset, csak orosz verziókat, amikről senki nem írt, hogy milyenek. Se a bugokról, se az extrákról. Ráadásul ugyan az a verzió is volt, mint az eredeti gyári. Egy Idol 2S vagy Idol 3 nem lehet rossz, az Alpha óta nagyon összeszedték magukat. Még a Scribe HD is bejött, de amikor 50 környékén adták, a kategóriájában találtam jobbat is nála.
-
draco31
veterán
Nekem is volt C7-esem egy évig, de az 1 giga ramos változat, aztán voda prime 6-ra cseréltem, ami megint csak alca vagyis TLC gyártmány. Ha letelik a hűség, akkot ismét valami alca lesz ez már szinte biztos.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek #8 üzenetére
"Sokan lebecsülik az alcatelt"
Mármint a TCL-t?
Mert sajnos már ebből is csak a név maradt. A kínai TCL-é az Alcatel márkanév. Ettől még nem rossz telefon, de ez van
Nekem Idol3-as van, tavasszal vettem, és ahogy az már lenni szokott, ha várok egy kicsit, akkor már ezt (a pop4-est) vettem volna, ujjlenyomat, 6-os droid, mittudoménmi miatt.
De az se rossz, és elsősorban a nagyfényerejű kijelző miatt vettem.
Sajnos az Idol3-asra nagyon nyögvenyelősen jön a Marshmallow (amerikaiak már meg-megkapták, egy részük legalábbis, Európában, pl Portugália, is vannak jelek a frissülésre). Pedig májusra ígérték az Idol3-ra a MM frissítést. -
Pécsi gyerek
addikt
Igaz most lenovo telefonom van,abból sem egy csúcs(a606)de ez előtt kettő darab alcatel telóm is volt (ot 990 első okos,ot 995 második okos
)semmi gond nem volt velük,azért cseréltem őket 1,5 évenként mert az előfizetésemben olcsóbban kaptam újj telót mint amenyiért ezeket eladtam😁
Sokan lebecsülik az alcatelt,peddig mikor nekem az ot 990 volt akkor asszonynak xperia mini,és asszony kész volt hogy mért nem vett ő is ilyet mert az ot 990 menyivel gyorsabb stb. mint a sony😀Ot 995 nél dettó ez a sztori csak akkor már asszonynak valami lg 4,3 colos telója volt,ismét drágábban mint az én kis alcatelem.Na arra is köröket vertem gyorsaságra,használhatóságra.Ez az alcatel sem lehet rossz👍✌ -
khron78
őstag
Korrekt telefon, korrekt áron!
-
Exian
addikt
"Nyugtass meg, hogy a hátulján a logó nem egy odaragasztott matrica és az csak valami védőfólia rajta.
"
Persze, az csak egy fólia volt, elfelejtettem leszedni fotózás előtt
Bocs!
Egyébként a cikk írása óta eltelt ~3 hét, továbbra is hibátlan a készülék, semmi problémát nem véltem felfedezni, szóval részemről továbbra is erősen ajánlott. Szeretem, teszi a dolgát, mindenben megfelel, amire használom.
-
juhasz22
aktív tag
Az alsóbb kategóriáknál elfelejthetnék már ezt a tipikus szappantartó formát és ezt a kamera kialakítás dizájnt mert ocsmány. Egyébként a teszt jo es amúgy magával az Alcatellel sincs semmi bajom hisz használtam is az okostelefonos történetem elején egy Alcatel OT 985 el ami azon kívül hogy mai szemmel hulladék volt (bár már akkoriban is az volt) egy terminator volt, nem lehetett elpusztítani sehogy, telefont annyiszor meg nem íveltem padlónak.
A mostani csúcsmodellek Idol 3 tök korrekt lett 4/4S rol mar mas a véleményem -
chipesz
őstag
Jó kis teszt köszi. Ezen is agyalok, egy hónap múlva váltok, és a Xiaomi MI4c-t néztem ki, de az ugyebár nem tudja a 800Mhz-et.
Nyugtass meg, hogy a hátulján a logó nem egy odaragasztott matrica és az csak valami védőfólia rajta.
-
szupermacs
veterán
Jó kis telefon. Szívesen kipróbálnám. Szeretem az Alcákat.
Használd egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
lo 4S ez is mint az Idol, de a POP mezőnyben versenyez. Olcsóbb mint a "nagytesó", de nem mindenben marad alatta, sőt!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest